UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 1 Jun 2010

ShoPPiNg BaJu RaYa


Selesai je sesi penyampaian hadiah untuk my mum...... we alls pon bertolak le ke Ipoh. Masa tu lebih kurang kul 4.00 petang. Cuaca pon elok je ... so, memang sesuai sangatlah untuk sesi berjalan2 bersama family.... hahaha......

~ Dan seperti rutinnya .... posing itu harusssssss sekali sehhhh .....

~ My princess (A-Tien) ...

~ Masjid Daerah Tapah Perak

Dah lebih kurang 1/2 jam perjalanan, we alls pon sampai ke Tapah.... Waktu Asar pon dah masuk, so eloklah disegerakan solat. We alls singgah kat Masjid Daerah Tapah Perak.... Aku dok dalam kete jerk.... coz tengah MC.... hu3.....

~ Sebelum masuk GM... posing dulu kat lua...

~ Masing2 tengah menantikan menu yang di order.... hi3....


Sampai je kat Ipoh, terus tuju GM dulu, coz nak cari baju raya kat sini jerk... Tema tahun ni mak aku yang pilih....So kena lah ikut taste beliau. Pilih punya pilih, punya pilih, punya pilih .. last2 tak de juga yang menepati citarasa.....

Lastly we decide to go to RIAMODA... tak jauh dari GM tuh....Kat Greentown Avenue ; berhadapan dengan Dataran Bandaraya Ipoh) . Memang strategik la tempatanya, coz lepas dah penat pilih2 kain.... boleh terus je pegi makan kat dataran betul2 berhadapan dengan kedai RIAMODA nih. Dah sampai kat situ memang rambang mata jadinya, coz terlalu banyak kain yang cantik2 belaka. Kebetulan masih dalam tempoh promosi pembukaan (dari 23 April - 07 Jun 2010), so memang harga kain2 kat situ harga gila2...... murahhhhhhhh2..... Sume kain2 corak terbaru dan ekslusif. Naik juling bijik mata aku nak pilih kain....Tapi sayang tak de gambor nak di uploadkan coz tak sempat nak amik..Kelam kabut pilih kain...Orang pon ramai....

Actually kedai ni dulu kat Simpang Pulai. Bermula pada 25 April dah berpindah ke tempat baru ni.... Jadi sila ambil perhatian kepada sesape yang berminat nak ke RIAMODA , Ipoh... jangan sesekali pergi ke Simpang Pulai....Dah tak de RIAMODA kat situ...Yang tinggal hanya kenangan jerk... hi3.....

Berbalik pada cite we alls.... after dah bertungkus lumus pilih kain....lastly jumpa lah juga kain yang dihajati. Beselah bila dah penat, perot pon mintak diisi....So terus jelah pegi ke Dataran Bandaraya untuk meng'order' apa yang patut untuk mengisi perot yang dah berbunyi2....Perot kenyang, we alls pon terus balik ke T.I... Dah tak larat nak jalan2 lagi, mata pon dah ngantuk...Dalam kul 11 juga baru sampai umah mak aku.....

4 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

shopping awal-awal ya, pas tu jahir terus senang kan

azzey berkata...

Betol tu.....tang shopping ni den suko....tapi tang jahit tu....ada malasssssss byk...hi3....

ArELeEz berkata...

next year, turn u lak pilih kain, hokay..!

azzey berkata...

Areleez: hokay...... so stay tuneeeeeeeeee.....hi3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs