UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 29 Jun 2010

PiNdAh.... TaK PiNdAh ???.... PiNdAhLaH

~ Tq Mr Google


......Pindah ke tak pindah ??? Arghhhhh....Pindahlah, habis cite..........

Yelah rumah sekarang nih dah ada orang beli......dah nama pun rumah orang punya......bukan rumah kita. Bila sampai masa kene lah pindah........Sker tak sker pun.....kene juga blahhhhhhh....he3.....

Penat yang pindah dulu pun tak hilang , dah nak kena pindah lagi. Mintak2 lama lah dapat dok rumah baru (rumah sewa yang baru.....) tu kali nih. Janganlah after six month kene pindah lagi.......

Dah kena mengemas pulak. Nak mengemas yang kat rumah sekarang 1 hal......Nanti dah pindah ke rumah baru, 1 hal pulak.......

Haiiiiiiiiiii....macam mana lah nak arrange masa nih....... This weekend my MIL plak ,dengar cite nak wat kenduri......Kang tak balik, dia mesti susah hati........

Tak taulah aku nak kata apa, Yang pasti dah tak terkata......2-3 hari lagi dah cukup bulan, takkan aku nak extend sewa rumah sekarang ni sampai bulan depan....Rumah sewa yang baru pun kena fikirkan........Tak pasal2 budget aku lari jauh dari plan ........

Tak ada rumah susah, dah dapat rumah pun susah........Yang pasti AKU KENA PINDAH !!!

8 ulasan:

~suNshiNe~ berkata...

kak azzey tinggal kat mana?

Shu Shinju berkata...

azzey bercerita ni dah nak mcm berpantun plak..hehehe..

nak wat camner kan.. terpaksa lah berpindah.. jenuh nak megemas kan..benda yg plg shu x suka is mengemas...aduyai...

azzey berkata...

Sunshine : kt kajang ...awak?

azzey berkata...

Shu: hahaha....nak bergurindam seloka sesekali....

tulah....bab yg mengemas tu yg maleh sangat tuh.....Shu tlg blh ??? hi3....

ArELeEz berkata...

umah baru tu area umah lame tu jugakkah?

azzey berkata...

Areleez: Haah......Kt tingkat bawah tu jerk......Ground floor......sng skit , campak2 je barang ke bawah.....ha3.....

ArELeEz berkata...

chait! xla penat sgt.. err.. if xlarat nak campak2 barang2 tuh, courier jer ke sini.. heh3..

azzey berkata...

Areleez: Chait!!! x penat ??? cu ba dtg sini tlg...klu x hlg 10 kilo lemak2 tuh....ishk ishk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs