UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 21 Jun 2010

MaKaN2 .... KuALa PeRLiS

Dah puas menikmati keindahan matahari terbenam....perut pun mulalah berkeroncong mintak diisi. Actually memang plan we alls pun nak makan2 kat sini. Memang kedai gerai makan kat sini. Tak tau mana satu nak pilih.....

Dah jalan punya jalan..... dari satu kedai ke satu kedai.....lastly, singgah lah we alls kat satu kedai tu.......Nak tau sebab apa we alls singgah kat situ.....??? Coz of kedai tu je yang we alls nampak ada kipas....ha3...... Tu yang singgah tuh. Selesa sikit nak makan, bila ada kipas nih.....Cuaca pun , even dah senja boleh tahan juga bahangnya....


~ Sume fresh2 belaka....Terbaik dari ladang woooooo !!!!!!

Sampailah masa plak nak memilih dan menentukan menu....... Nak pilih tak susah....Pilih jelah apa nak, sume ada kat situ. Nak makan sampai 'termuntah' pun ikut sukalah, janji bayor jerk....he3....So, after diselidik, dinilai, dan dikaji semula......terhasillah menu yang siap diorder ini atas perbincangan bersama....he3..... (Selain tu ada gak sotong bakar dan tomyam .....tapi tak sempat amik gambor coz sume pon perut dah lapor.......hu3).

So , silalah jamu mata dengan menu2 yang telah terhidang ini ek.....:P

~ Sila telengkan kepala untuk imej yang lebih jelas hokay.....

~ Ketam Masak Rempah

~ Ketam Masak Lemak

~ Ikan Bakar

~ Makan timeeeeeeeee....he3.....

.......Yummi yummi !!!!!!!.....memang kenyanggggggggggggggg sangatttttttttttttt malam tu. Dah kenyang, we alls balik semula ke hotel .......dan......zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (tido)......

* To be continue....

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

muncit, owhh.. sampai soknye pon xsurut2 kemuncitan tuh! hu3..

azzey berkata...

Areleez : Yg muncit tu .....lu.....bkn wa .....ha3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs