UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 1 Jun 2010

PreSSiE FoR My MuM ..... BoNdA SiTi RoSiAh


Kepulangan aku ke ke kampung baru2 ni....sempena cuti Wesak, memang berbaloi2 juga, even aku rasa macam tak cukup masa jerk coz banyak benda nak wat lagi...... Since dah dapat berkumpul ramai2 (tak delah ramai manapun....aku 3 beradik jerk..adik2 aku plak dua2 kat kampung), so kami suggest untuk celebrate lagi sekali Mother's Day. Nak bagi hadiah je pon, coz masa adik2 aku celebrate ari tu.... aku tak dapat balik kampung....waaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!! Kali ni macam cover balik la saat2 terindah tu..... hu3......


~ Tengok kad ni...Aku yang tulis tau, adik aku Leez tukang beli ...yang tukang bayor... sesame le....lalala.....

" May 2010, Selamat Hari Ibu buat Bonda Siti Rosiah ...."
Daripada : Anakanda ....
ROZEYLAWATI
ROZLIZAWATI
MOHD ROZAILI


~ Sesi penyampaian hadiah ....
From Left: Aku, My princess (A-Tien), My bro (Lee) , My Little Sista (Areleez) & My mum

~ Candid !!!

~ Dah banyak sangat kamera, tu yang mata fokus tempat lain tuh....

~ My hubby with my mum.... Hubby aku pon bagi pressie gak ... tudung pattern baru lagi...

Nak tau apa we alls bagi ??? Cubalah teka..... tapi tak de hadiah, saja nak refresh minda jer.....Adik aku Areleez boleh selesaikan masalah ni.... hahaha.....

Mesti ada yang tertanya2 nape we alls siap2 pakai baju cantik2 ni....( itu pun kalau ada yang tanya lah...he3...) . Actually we alls pegi shopping baju raya kat Ipoh..... Coz ni dah bulan 6.... nanti tak sempat pulak mak aku nak jahitkan baju untuk anak2 & menantu2 dia yang chumel2 & macho2 nih..... hi3....So, jenguk2 la entry seterusnya ek.....

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

hubby saya yg paling macho kan? kan3?? ahaks3..

azzey berkata...

macho macho macho...macho...mot.....ha3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs