UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 21 Jun 2010

CuCi JaNgAn TaK CuCi !!!

"Tu la kotor lagi !!!!....Kan dah kena mandi....pakai syampoo lagi........"

Eh2 !!!! aku membebel nagn sape nih.....ishk ishk...... bukan ngan sape2....he3.....ngan My Baby 'H' aku.....Nak tau ape ?????? Sila lihat paparan di bawah ini ( ha3....cam soalan Spm jerk....)

V

V

V

V

V

V

V

V

Taaaaaaaaaaaaaaaa ta daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................................

~Dah kena Syampoo.... kasi bersih.....

~ Inilah hasilnya.....Luv u MY BABY 'H'.......

Dah lama aku nak cuci kete aku nih....Tapi hubby aku cakap, tak payah dulu, coz dia kata sekarang musim hujan. Kalau cuci nanti kotor balik. Aku pulak kata takpelah.....Kalau hujan pun at least tak la kusam je kalernya.....Tapi dia degil jugak.

Malam tadi, mata aku dah sakit tengok luar dan dalam kete dah kotor, berserabut, berpasir, berlecah (cuma tak bersawang jerk....he3), so aku paksa gak My hubby , ajak dia kuar cuci kete......he3...Masa tu around 8.30 pm.... Around 9.00 something baru selesai. Hilang sakit mata aku tengok kete bersih dan berbau harum lagi. Barulah semangat sikit nak pegi keje esok......


Kete ni kena jaga coz itu yang bawak kita pegi mana2....Kena jaga macam baby....kena perhati, belai2 selalu. so, tak delah 'dia' meragam sangat....Tu yang aku sayang kat My baby 'H' nih.......


3 ulasan:

ArELeEz berkata...

org punye keta pandai jaga diri, pandai bersihkan diri sendirik lagik! magic kan? ha3..

azzey berkata...

arelez : Magic co..... tuan tanah kedaungnya....ya hamat la pemalasssssss nak mencuci nyer....hi3....

ArELeEz berkata...

isk! xla.. keta tu yg xmo kene cuci. it refused! ho3!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs