UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 27 Jun 2010

SaJe NaK CiTeR ..... TaK SkEr TaK Pe

Saje nak citer.....ape yang aku sker.....kalau ada yang tak sker ....tak ape.......Aku pon tak pakse......he3...


~ Dulu sker minum soya bean yang jenis nih.......

*

*

*

*

*

*

*

*

Tapi sekarang......sker layan yang jenis nih plak.....

~ Soya Milk Corn Flavour ( Perasa Jagung).....keluaran drinho......

Sker sebab......tak manis sangat, rasa jagung yang sedap (mula2 macam pelik ; soya + jagung)....tapi dah try sekali, nak berkali2.....sampai lah la ni.....hi3.....

Lagipun senang, besenye beli yang kotak 1 liter tuh......kalau tak sempat breakfast, amik satu gelas pon dah rasa kenyang.....Waktu lunch plak, if tak sempat makan @ beli apa2 untuk makan....minum 1-2 gelas pun dah leh jadi alas perut.....Itu bagi aku le....Tak tau la orang lain....

~ Satu lagi.....Evening Primrose Oil 1000mg.....

Sejak amalkan makan EPO nih.....hilang masalah gatal2 kulit dan kulit kering...... Kawan yang introducekan. Elok untuk kulit. Kalau yang ada masalah period pun elok juga amalkan....Besenya aku amik 1 biji pagi dan 1 biji malam..... Tapi kekadang terlupa gak....he3.....

Ini bukan promo......dan bukan juga nak jual.......Saje nak citer, tak sker tak ape.....Tak de hal punya.....he3.....

11 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

soya memang favourite le tapi yang jagung tu tak berapa suka, kalau yang pink tu ok jugak

Deqna berkata...

saya suka soya perisa jagung jugak.. masa mengandung dulu selalu minum...

ArELeEz berkata...

xbuleh blah owhh.. minum soya jer waktu lunch! musti gua meroyan punye..! silap2 haribln, en bos pun gua tengking2! ha3..

~suNshiNe~ berkata...

suka soya...tapi soya + jagung tak pernah try lagi..sedap ke?

azzey berkata...

Sharinginfoz : Lain org lain citrasa......sy plak x sker yg pink......sker yang jagung tuh.....sedapppp.....hu3....

azzey berkata...

Deqna : Same to me.....:P

azzey berkata...

Areleez: Meroyan + hangin satu badan....he3....so klu bdn dah 'bulat' semacam jgn salahkan sesape hokay.....ha3....( minum soya waktu lunch = boleh jaga badan)......

azzey berkata...

Sunshine: U try first....mesti cari untuk yg secondly and seterusnya.....ha3....trust me, mmg sedappppp.....

soclose2213 berkata...

azzey suka suka soya+jagung tu..cedap kan..tp asik minum tu aje.. diet ke? lama tak diet dh ni..hihi

azzey berkata...

Sc: Mmg sedap.....mmg kene diet.....lg2 umur dh byk nih.....metabolise dah menurun.....hi3...

ArELeEz berkata...

eh2! mane ade bulat?!! mane2..?? xbulat pun.. cute ado lah! ahaks3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs