UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 22 Jun 2010

BrEaKfAsT TiMe......

~ Breakfast time.......

12/06/2010.... hari kedua di Changlun, Kedah. Pepagi lagi dah bangun coz hari ni ada agenda yang nak dipenuhi (cam suspens jerk bunyi.....tp suspens ke ???). Disebabkan breakfast di sediakan, so we alls tak de lah pegi makan kat luar.....

Menu on that day ....Nasi lemak yang dah siap dibungkus, ayam goreng, kueytiaw goreng, roti, teh dan kopi. Even tak berapa selera....tapi disebabkan tak de pilihan lain....so bedal jelah apa yang ada.

Silalah jamu mata dengan gambor2 di bawah hokay...... (dah penat nak membebel sebenarnya....hu3.....)

~ Peace from my princess (A-Tien)....

~ Pandanglah.....lihatlah......


~ Ibu & anak sama jerk.....sawan kamera....hu3....

~ With my hubby.....

~ My hubby

After breakfast....relax 2 kat blik sementara tunngu nak check-out @ 12.00 pm.....Then, sebelum check-out, sempat amik gambor dulu....wat kenang2an......

Pas ni, we alls ke mana??? Nak tau....tunggu..........

* To be continue.......

5 ulasan:

icee-yah berkata...

akak still maintain cantek je..ade tipske...:)

azzey berkata...

Icee-yah: He3.....chanteq ke ??? tips???? ade....hati kene muda sokmo, bior aap org kata, janji happy.....tua jgn dicari....dia dtg sendiri....rupa x leh ubah , tp gaya boleh dirubah.....ha3....

ArELeEz berkata...

kpd icee-yah, silalah jgn puji mak cik tuh secara drastik sebab beliau nanti kene kejutan budaya! ha3.. larikksss..!!

azzey berkata...

Areleez: Dun b jelous hokay.....kan i dah kata, dah kejadian alam......so u redho je lah hokay....

azzey berkata...

Icee-yah: Sila bentengkan diri dari terpengaruh dgn hasutan Areleez tuh.....Dia mmg pengkritik teratas dlm senarai top 5.....ha3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs