UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 27 Jun 2010

'HaPPy BiRtHday To Me' GiVeAwAY !!!

~ Cute litle girlz........


First time nak try untuk satu contest..... Organized by Beba......

Special for you Beba :-


Happy Birthday To You....... Selamat Hari Jadi
Moga Allah panjangkan umur u........Tahun depan kta jumpa lagi


Happy Birthday To You.......Selamat Hari Jadi

Wish something the best for u...... Wif ur hubby

Happy Birthday To You ......... Selamat Hari Jadi
Bertambahnya umur u .......... Semakin besar tanggungjawab menanti

Happy Birthday To You ......... Selamat Hari Jadi
Moga Allah murahkan rezeki u ........ Lain kali boleh organize contest lagi

Happy Birthday To You ............ Selamat Hari Jadi
Jangan risaukan tentang umur yang bertambah tu ....... actually it was just a number only

Happy Birthday To You .........Selamat Hari Jadi
Salam perkenalan untuk u ........ Moga2 silaturrahim ini terus terabadi........



Sesaje jerk join contest beba nih.....tapi kalau dpt hadiah pon bagus juga........Hadiah pon cute gak daripada heartbeat......hi3....

So, if ada yang terminat nak join........ klik je kat sini......

All the best !!!

14 ulasan:

~suNshiNe~ berkata...

wah..ada improvement ni kak azzey...
gud luck..

Shu Shinju berkata...

gud luck azzey...

azzey berkata...

Sunshine : he3....Tgk le sape cifu dia......ha3...anyway tq dear....gud luck to u also !!!

azzey berkata...

Shu Shinju: Tq bebeh..hi3..

ArELeEz berkata...

beba = my smss fren maa.. camne buleh t'jebak masuk dlm blog beliau nih?

azzey berkata...

Areleez: ur smss fren = dulu.......my fren = skrg.....he3...

beba berkata...

salam azzey,

thanks for the ape tu?..lagu ke sajak ke..hehe..
insyallah kalau ade rezeki mesti nak buat lagi GA or contest..hehe.. :D

untuk entry ni ada yang tak lengkap, hope awak bule betulkan and inform me later kay..

syarat no 1: Add blog ni : http://blog.beba-anas.com kat blogroll in your sidebar..

and syarat no 3: Make sure dalam entry tu korang tepek banner kat atas tu..yang ada muke awek kiut tu… :p and linkkan ke entry giveaway ni: http://blog.beba-anas.com/contest/happy-birthday-to-me-giveaway dan jugak link ni: http://heartbeat.my/?rid=2571 sebab hadiah tu will be ordered kat situ nanti..

kedua2 link tu mesti ade..and link heartbeat tu mesti exactly cam yg saya paste tu.. :D

thanks for joining..

azzey berkata...

Slm beba:

tq....sy confused coz sume pon dh buat


1. sidebar dah ada banner tuh

2. dua2 link pon dah wat....klik kat word 'hadiah' & 'sini' yang warna pink tuh...

ArELeEz berkata...

alaa.. beba.. disqualifiedkan jer.. ha3.. *fire stone!*

beba berkata...

@areleez hehe..tak baik tu..first time ni kena tolong.. :p tapi kalau orang lain yg dah biasa masuk contest tu..kasi sound sekali jek..kalau tak buat gak ala2 disqualified jek..heehe.. :D

@azzey yg banner tu syarat no 4..syarat no 1 ni maksudnya letakkan link blog saya kat bloglist/blogroll at your sidebar..saya perasan awak takde blogroll ni..hehe..better create satu.. :D

for example kat blog areleez kat sidebar kiri dier tu ade list 'BLoGgErZ wOrLd!' and 'updater' tu..gitu la.. :D

syarat no 2 dah ok..hari tu just link untuk heartbeat tu tak exactly the same as dalam syarat..skang dah ok dah.. hehe..

kay la..tu jek..nnt dah create blogroll tell me kay.. :D

azzey berkata...

Areleez : Ishk ishk....batu api yang x pnh sejuk dpd api......wa karate sama lu, baru lu tau......dush5x......amik ko.....

azzey berkata...

Beba : Done !!! Plz check , tq dear....

beba berkata...

ok azzey.. :D
semua ada..hehe..so thanks ye join GA saya ni...and good luck...

azzey berkata...

Beba:Tq dear.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs