UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 27 Jun 2010

JaLaN2 PeGi MaKaN

Semalam hari Sabtu (26/06/2010)....... Hari untuk rehat2 kat umah........Boleh bangun lewat juga....he3..... Kebetulan ada satu jemputan jamuan makan kat umah my hubby's fren. Memang tak lepaskan peluanglah. Orang mengantuk, disorongkan bantal....makin terlenalah dia....hi3....

Kul 12.30 aku dan hubby kuar pegi umah kawan kat Bangi tuh.... Ikut kata my hubby, kawan dia wat majlis tu dari pagi sampai ke malam......Tapi .......rupa2nya dah salah info. Masa we alls sampai kat umah kawan tu....sape pun tak de lagi. Juadah pun belum siap sepenuhnya lagi.Ha3.....Nak wat camane dah sampai, tunggu jelah. Walaupun perut dah berkeroncong nyanyi lagu macam2.....sabor jelah.....

Bila juadah dah siap terhidang........

~ Apelagi....My hubby lah orang pertama yang memulakan acara......ha3.....

~ Tetamu wanita pulak mengatur langkah..... he3.....

Perut memang tengah lapor gilerrrrrrr. Memang layan sangatlah ngan juadah yang ada. Ada laksa, laksam, pulut kuning, rendang ayam, karipap dan air yang jadi favourite aku.....oren......Memang sedap sangatttttttt. tapi aku tak leh nak try laksam, dah cuba tapi tak leh masuklah.......May be first time kot......hi3......

~ Ini di antara tetamu yang hadir....Yang berbaju putih berdiri tulah tuan rumah....


Bila perut dah kenyang, jam pun dah pukul 3.00 petang. We alls pun gerak lah untuk balik umah.Sampai umah dah pukul 3 lebih.....Mata pun ngantuk, terus lah ........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......tido !!! Pukul 6 lebih baru tejaga.....Ha3......

Kalaulah everyday ada jemputan makan.....kan ke bagus !!! Hu3.......

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

nak makan free sesado..! hiks..

azzey berkata...

Areleez : Sape x sker makan dowh ??....hek eleh.....dia yg lebih....hi3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs