UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 8 Julai 2010

Hai EvErYBoDy !!!

~ Haiiii ..........................

Hai everybody !!! Salam 1 Malaysia..........chewwahhhhhhhhhhh.....ha3......Dah 4 hari aku tak update blog nih. Takut2 ada pak yang dah lupa kat aku.......TAPI.......

*

*

*

*

*

*

*

*

ADA KE YANG INGAT KAT AKU PONNNNNNN ???.......HA3.........


Whateverlah.....Yang pasti aku memang tak lupa pada u alls, kengkawan sume.Actually bukan sengaja tak nak update blog nih, BUT.......coz of lately aku agak busy sikit.

Baru2 ni aku balik kampung. Then on Monday plak aku busy pindah rumah. Sampai aku terpaksa meng'mc'kan diri on Tuesday coz tak cukup masa untuk kemas barang2. Bukan aku jerk yang terpaksa meng'mc'kan diri......hubby aku pon sama gak. Dek kerana kepenatan yang melampau...........

But now all the things already settle. On Wednesday(07/07/2010) aku dah mula keje. Tapi takdir tu penentu segala. Dah sume settle berlaku plak satu insiden yang tak diinginkan......Sumenye tak diduga.......Nak tau apa ??? Kalau sudi tengok2 le nanti next entry ek.......Itupun kalau ada yang sudi nak tau........He3....*wink*....

4 ulasan:

~suNshiNe~ berkata...

hye kak azzey..welcome back..

azzey berkata...

Sunshine : Hye2....tq2....he3....

ArELeEz berkata...

hye, bebeh! ;P

azzey berkata...

Areleez: Hye2....bye2...he3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs