UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 12 Julai 2010

NaSiB BaiK AdA ULaNgAN

Nasib baik ada ulangan....... bukan ulang tayang cite best kat TV tuh tapi ulangan (sesi kedua) suntikan vaksin influenza A H1N1 kat office aku secara percuma. Masa kakitangan kesihatan ni datang hari Isnin (05/07/2010), aku coti coz pindah umah ari tuh......Ingat dah terlepas lah peluang, tapai nasib baik diaorang sudi untuk datang lagi.

Since dah ada peluang keemasan yang percuma pulak tu, aku pun amiklah kesempatan. Rupanya betullah macam apa yang aku baca kat surat2khabar mengatakan ,simptom2 lepas kena suntikan ni.... sakit kat bahagian lengan yang kena suntik tu (dahlah aku tersilap bagi tangan kanan...ishk ishk), sedikit demam dan mungkin juga sakit kepala bagi sesetengah orang.

Nasib baik aku tak demam, cuma sakit kat lengan aku ni amik masa 4 hari baru okay since hari Jumaat tuh (09/07/2010). Kalau tak susahnya nak wat keje.....

Yang penting aku dah amik langkah berjaga2. Korang macam mane ? dah wat ke???

8 ulasan:

Shu Shinju berkata...

ala azzey.. shu x ambik pon suntikan vaksin influenza A H1N1... bz smpi xde masa..huhuhu...

Sharinginfoz berkata...

ingatkan ulang tayang world cup rupanya h1n1

azzey berkata...

Shu: i pon malas nak pegi hospital amik...but since they come to my ofice, tu yg x lepas peluang tuh...better la amik shu....

azzey berkata...

Sharinginfoz: oppppps!!! sory yg terhamat sgt !!! yelah u kan peminat world cup...hi3....i bikin suspens je ye x ???

~suNshiNe~ berkata...

belum berkesempatan disuntik...
bagus jugak ambik lgkah berjaga2 kan...
4hr baru lega?? aduh, parah tu..tak blh agkat benda berat le..

azzey berkata...

Sunshine: haah...4 days..mmg susah nk wat keje...but now feel better !

ArELeEz berkata...

bab cuk2 jarum nie yg wa xbrape b'kenan nih! eiiii... ngeri mak, noks! awwss!

azzey berkata...

Areleez: dh mmg spesies penakotttttt !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs