UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 3 Julai 2010

HooRaY !!! BaLiK KAmPuNg LaGi.......

~ Balik kampung.....Credit to google....


Hooray !!!!.......aku akan balik kampung lagi (03/07/2010). Tak de yang paling best selain kampung. Suasana dalam KLCC yang tinggi tu pun tak leh lawan dengan keseronokan nak balik kampung.......ha3....

Actually, tak de plan pun nak balik kampung. Planning asal this month tak nak balik. Bulan pose nanti jerk baru nak balik. But then.....last minute my MIL nak wat kenduri.....Tu yang balik tuh......

Tak kisahlah.......atas reason hape pon. Yang penting aku balik kampung.......boleh jumpa orang2 yang tersayang......My mum, My princess, My brother and sista, My MIL and the whole family.......

Hu3......Tak sabor nak sampai kampung.........Lalala.......



9 ulasan:

ArELeEz berkata...

woot2! belanja kfc la pulok! ahaks3..

Solehah berkata...

wah..bestnya dapat blk kg..

~suNshiNe~ berkata...

kalau dok jauh dari kg mesti selalu teringatkan kg..

velasrizal berkata...

i pn baru sampai ke kg ni huhu..

Pemain Bintang Yang Gagal Menyerlah Di Piala Dunia 2010

azzey berkata...

Areleez: Sori arr.....KFC x de....nasi lemak ikanmasin pon x de.....belanja kat kenduri ari tu enough la....ye x ??? hu3...

azzey berkata...

Solehah: Mmg beshhhhhh.....dah koje ek ??? selamat kembali bertugas !

azzey berkata...

Velasrizal:I pon baru blk dr kampung nih...he3....

azzey berkata...

Sunshine: Betol3.... x leh compare ngan hape pon...betapa seronoknya bila nk blk kpg....hu3....

ArELeEz berkata...

cis! sampai hati lu!! hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs