UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 15 Julai 2010

I FeeL AfRaiD !!!


~ Credit to google

Owhhh!!!! I feel afraid........... Ni sume cite tengah hari semalam. Masa nak balik umah waktu lunch. Aku ikut u-turn 'yang tak berapa sah' yang aku bese lalu. Means tempat yang tak dibenarkan u-turn lah. Tapi memang banyak kenderaan ikut jalan situ. Coz u-turn yang betul agak jauh dan aku kene rehat 1/2 jam awal untuk ikut jalan tuh!

Elok aje dah masuk highway tu...aku nampak banyak lori berenti kat tepi jalan. Alamak!!!..... rupa2nya ada road-block daaaaaa. Polis trafik plak tuh. Aku mulalah kelam kabut coz tak pakai tali pinggang. Memang tak minat coz leceh ; pergerakan terganggu.

Tapi nak wat camane...aku redahhhhhhh jelah. Sib baik lepas. Rupa2nya polis tu cuma tahan lori jerk. Yang terlebih muatan.........

Nasiblah aku selamat. Kalau tak dah sah2 aku kene saman. Dah la masih guna 'P' lagi.....Ha3.......Dulu masa 'muda2' asyik tunda nak amik license. Tu yang lambat sikit amik tuh......

So, temanya......Sila pakai tali pinggang keledar sewaktu memandu. Sekian terima kasih!

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

betul3... dni pun selalu cemtu pastu tarik tali tu cepat2 ala2 dah pakai ngehehe

ArELeEz berkata...

tiru macam saya.. ;P

~suNshiNe~ berkata...

sy pernah kena tahan dgn JPJ coz tak pakai tali pggang, hari raya cina plak tu..glemer habis, JPJ siap bawa pembesar suara...

2635, 2635!!
sila berhenti!! sila ketepi,ketepi!!

ada cameraman lagi ambik gambar, tapi tak sure la masuk tv ke tak..hu3..

azzey berkata...

ardinihumaira: pnh jg wt cam tu, tp ms tu kwn yg drive......sekali mata polis ni mmg lg tajam daaaa....sudahnya kene saman gak....coz driver pon x pakai

azzey berkata...

Areleez: x kose mak....ahaksss....

azzey berkata...

Sunshine: ha3.....kah3.....dh ngalahkan vvip plak ek?? so temanya, pakailah tali pinggang keledar sblm anda diumumkan melalui pembesar suara lg hokay !hu3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs