UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 13 Julai 2010

MeMaNg MaK oRaNg SeNi.......

~ PUSAT SITI AISHAH....Nama group my mum........

~ My mum and the geng!!!

~ My mum sedang membentuk buah2an menjadi replika lain yang penuh dengan kesenian....ha3.....

~ Ahli kumpulan my mum.....

~ Sorang lagi ahli kumpulan my mum...macam kenal je....hu3......kawan masa kat kampung.....

~ PUSAT SITI AISHAH bersama hasil gubahan......
From left: Kak jah, My mum & Makcik Aishah

~ Buah2an yang siap digubah oleh group my mum.....

So, u alls sume .....inilah jawapan kepada pertanyaan dalam entry aku sebelum ni. Kenapa, mengapa dan apahalnye yang my mum tak join tarik tali tuh........Actually beliau dah join pertandingan gubahan buah2an.......

Group my mum diberi nama PUSAT SITI AISHAH. So untuk gubahan ni ada 3 orang yang involved, included my mum. Silalah melihat gambor2 yang ada untuk kepastian hokay...he3........

My mum ni memang dilahirkan dengan tangan yang penuh berseni. Selain daripada pandai menjahit baju (beliaulah fesyen designer aku sejak dulu lagi....he3...), my mum memang pandai buat kerja2 seni macam ni. Masak pon pandai. Sedap! Rindu plak aku nak makan masakan beliau.....

Tapi anak2 dia tak de yang mengikut jejak langkah nya dalam kerja2 seni nih.....Kalau seni mempertahankan diri boleh kot. Main belasah jerk !!!

So untuk gubahan hari tu, hasilnya memang just nice. simple tapi menarik. Tak terlalu crowded. Tu yang buat group my mum jadi juara tuh.......

Selain tu, ada beberapa group lagi yang join gubahan ni......Seperti yang ada di bawah ini ye.....

~ Hasil kerja kawan kepada my mum.....kalau aku, nak kerjakan isi tembikai tu bolehlah....he3...

~ Yang ni memang kaya dengan vitamin ...sarat dgn buah2an.....he3....

~ This one....i love the flower, yang blue kaler tuh....nice.....

~ Ni plak gubahan tembikai IKATAN KASIH by PUSAT NUR ARIF

~ Ni nama gubahan adalah; RAGA BUAH.....Sila abaikan pisang yang tak sempat ditempekkan foundation tuh.....hu3....

~ BAHTERA MERDEKA........ Tapi bahtera cam tak berapa nak kukuh, so sila bawak pelampung hokay.....ha3......

~ Yang ni pon chanteq.......PUDING RASA SAYANG gituuuu.......

Sume pon berbakat. Hasil gubahan pon chanteq2 dengan kreativiti tersendiri. Kalau bagi aku buah2an tu.....paling tak pon aku buat jus jerk.........wakaka......

Tapi dah adat pertandingan . Ada menang dan ada kalah. Dah di takdirkan group my mum is the best. So .....menanglahhhh!!!!! Selain daripada gubahan yang memang meletop !!!!!!!! (jangan boring ek....aku asyik puji mak sendiri) Yelah sape lagi nak puji. Aku jelah dan 2 orang lagi adik-beradik yang lain.......

~ Tengok mak aku posing (dok kat depan sekali).....menggoda lagi.... Sape kata mak aku tak cun......meh habaq kat aku.....hu3.....


~ My mum's group bersama hadiah yang dimenangi.......

Cayalah mak. Mak memang The Best! Memang Cun! Memang The Vass! Dan memang very the very the lah......... Yang penting asalkan beliau sentiasa happy dengan apa yang beliau buat. Aku all the time sokong 100 +++++ % !!!!!!!!! Ha3.....

Satu lagi nak bagi tau. My sista wat satu entry jerk ttg cite ni. So sesaje aku buat 2 entry. Nak kasi lawan sama dia. Nak balas dendam tak dapat join masa karnival tuh. Dan juga khas untuk my mum ; satu2nya BONDA SITI ROSIAH. Kalau anak mak ada 30 orang bior 30 tu sume buat blog dan wat entry yang sama....khas untuk beliau. ......

Yang penting nak bagi dia rasa dirinya dihargai....Sesungguhnya dia terlalu istimewa untuk kami. Mak, I love u !!!

7 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

memang cantik le

azzey berkata...

Sharinginfoz: tule.....i dh kata dah.....hu....tq

ArELeEz berkata...

macam penah tgk jer gambar2 nih! heh3..

azzey berkata...

Areleez: Sshhhhhhh..jgn ckp ngan sape2 ek...:p

ArELeEz berkata...

muahaha..

~suNshiNe~ berkata...

cantik la buah tembikai tu digubah jadi bunga...
buat jus tembikai pun cantik jugak...tambah-tambah time panas2 neh..

azzey berkata...

Sunshine: chanteqkan? syg jerk nk mkn....rs cam nak awetkan jerk cam mumia....hu3......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs