UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 8 Julai 2010

AkHiRnyA......... AkU BeRjAyA JuGa.......

Akhirnya.........Berjaya juga aku untuk bangun subuh2......sahur untuk ganti pose.......he3...... Dah lama plan nak wat, tapi ada je halangannya. Memandangkan bulan depan kita dah mula berpuasa......so aku push jugak mata ni untuk bangun subuh2 .....masak nasi dan bersahur......Coz sekarang ni, kalau tak sahur perut dah tak boleh bertahan. Sejak dapat gastrik dulu......hu3.....


~ Buka pose dengan kurma bagus nih........Tq google


So, kepada kawan2 yang senasib dan seangkatan dengan aku ( tengah mengganti pose yang masih berbaki.....especially my sista ; Areleez.........) , aku nak wish selamat mengganti pose....... Mudah2an success sampai ke waktu berbuka.....he3......

Dan kepada yang tengah gigih menunaikan puasa sunat tu pon, aku nak ucapkan selamat meneruskan amalan yang mulia ni. Mudah2an kita sama2 dapat manfaatnya.......

* Mesti mak aku pon tengah puasa sunat juga ni......."Selamat berpuasa sunat mak......."

5 ulasan:

~suNshiNe~ berkata...

tahniah2..semangat nak gantikan puasa tu...zura pun nak start balik minggu depan..terhenti sebab cik 'P' datang..

Sharinginfoz berkata...

selamat berpuasa....

azzey berkata...

Sunshine: TQ2....he3.....Beselah kan Zura, bila dh last minute....br nak buat....itulah kita manusia ni...he3....x pe2, nt cik 'P' dh balik, blh continue lagi....

azzey berkata...

Sharinginfoz: Tq fren.....

ArELeEz berkata...

mak xbuleh pose la.. 'coti' maa.. kasihan beliau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs