UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 31 Julai 2010

RoTi + ScRaMbLe Egg + NeScAfE 'O' PaNaS

~ Jom try Roti + Scramble egg + Nescafe 'O' panassssssss...........


Sesaje jerk nak citer tentang breakfast aku pagi tadi........Roti + Scramble egg( bahasa melayu nyer.....telur masak hancur) + Nescafe 'O' panas. Easy to prepare dan yang penting.......mengenyangkan!

Untuk breakfast, besenyer aku memang tak boleh blah dgn menu yang agak heavy.......ha3.....bukan nak belagak, tapi may be semenjak 2 menjak umur dah makin 'banyak' ni.....dah tak berapa selera nak makan yang heavy sangat awal2 pagi.

Tu yang prefer roti @ bijirin segera je tuh.....hu3....... Poket pon boleh jimat gak...... Breakfast penting coz memberi tenaga untuk kita teruskan aktiviti seharian. Apa pon yang kita makan untuk breakfast, makesure menyihatkan dan yang penting jangan sampai berlebihan. Sebab berlebihan itu membazir namanya hokay!!!

p/s: Menu ni kalau nak buat untuk minum petang pon...... boleh juga. Gantikan dengan kopi 'O' panas plak!!!

8 ulasan:

ardinihumaira berkata...

hehe.. memang cedap makan roti ngan telur tu.. nyum3

ArELeEz berkata...

owhh.. saya perlukan 4 keping roti & 2 piring scramble egg tuh. baru la b'tenaga, babe..! ;P

icee-yah berkata...

icee perut nasik..pgi-pgi pun nk mkn nSIK..hoho..gmukla

azzey berkata...

ardinihumaira: mmg sedap....roti bersalut telur then digoreng pon sedap....hu3....

azzey berkata...

Areleez: np x tambah jd 10 keping & 5 pingan scramble egg jerk??? ishk ishk.....

azzey berkata...

icee-yah:ha3....may be akak dh terbiasa kot......dulu ms keje swasta....always bz....spi x sempat nk b'fast pon.....tu yg x leh mkn sgt awal2 pg tu.....he3.....

ArELeEz berkata...

aah kan? menarik gak tuh! tlg buatkan, please..! ha3.. larikksss..!

azzey berkata...

Areleez: tang mintak buatkan tu yang x berapa menarik tu......huh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs