UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 27 Julai 2010

JoM BuAt SaMa2

~ Tq google.....


Tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan ( bulan pose). Semalam aku dah siap2 bagi nama untuk join program tadarus sepanjang bulan pose ni kat office aku. Last year pon join gak. Bukan amik masa panjang pon. Everyday 1/2 jam, setiap sesi.

Last year ramai juga yang join. This year rasanya makin ramai kot. Banyak faedahnya. Kan ke Al-Quran tu banyak manfaat. Kalau dengar orang mengaji pon dah dapat pahala....ni kan plak kita sama2 baca.

So, jom sama2 kita menjoinkan diri dalam program yang penuh manfaat nih. Tak leh join kat office......kita buatlah kat umah dengan ahli keluarga.....

6 ulasan:

soclose2213 berkata...

jom, bnyk dpt pahala di bln posa kan..=.=
tq azzey for remind

icee-yah berkata...

aalah..nnt nak mengajilah hari2:)

azzey berkata...

SC: kita kan kawannnnnn....kenelah saling ingat mengingatkan..u r most welcome!

azzey berkata...

icee-yah: elok tu.....buat hari2.....walaupun sikit...yg penting konsisten

ArELeEz berkata...

kat opis xde. maybe, di umah saje..

azzey berkata...

Areleez: cni mmg every year...umah pon umah lh....yg penting buat....sedekah pahala utk mak n aruah abah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs