UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 28 Julai 2010

UbAhLaH SiKaP.... TaK SuSaH PoN

~ Credit to google
Entry ni aku nak cite tentang sikap sombong. Ade la satu minah kat office aku ni....susah sangat nak senyum. Nak kata dia bagus sangat.....tak juga. Nak kata dia bijak sangat .....pun tak juga, coz sama je gred ngan aku. Nak kata anak orang kaya pon tak juga....coz pakai kete bese2 je....
Aku pon tak faham napelah dia bersikap macam tu. Susah sangat nak senyum kat kita. Even dari jauh lagi aku dah cuba senyum kat dia. Bukan aku je yang komplen.....ramai lagi kawan2 lain cakap benda yang sama.
Sikap sombong ni tak bawak kita ke mana. Cubalah maniskan muka. Senang dapat kawan...orang pon sker nak kawan dengan kita. Lagi boleh tambah pahala.Daripada tunjuk muka masam....dahle orang benci...lagi bertambah dosa adalah......Haiiiiiiiiiii manusia.....bilalah nak berubah???

10 ulasan:

Kamsiah berkata...

spesis victoria beckham kut....tak pernah senyum kat public...sekali senyum,nilainya jutaan ringgit

azzey berkata...

Kamsiah: ha3..... rsnye bwh sikit lg dpd victoria beckham....coz x d nilai langsung...kah3...anyway tq for drop by & be my follower...

lily lotus berkata...

ada penyakit kemurungan kot :D

ArELeEz berkata...

dia ade masalah umahtangga tu.. he3..

azzey berkata...

lily lotus: may be...kemurungan yg melampau!!! ha3....

azzey berkata...

Areleez: umahtangga ke hape??? tak de org nak pon muka toya mcm tuh....hu3....

icee-yah berkata...

huhu...takpe2..nnt cuba sis tegur die...mana tau die okeh nnt:)

azzey berkata...

icee-yah:nk tegur??? lg dia wat bodo ngan kita adela...bior le dia dgn 'dunia' dia tu spi bila2...x luak apa pon kita kannnnnn...hu3.....

ArELeEz berkata...

wah! xsayang mulut la lu..! ha3..

azzey berkata...

Areleez: ha2.....statement kaw2 punya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs