UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 13 Julai 2010

MeRiAh2 !!! AiM'S CaRnivAL .......

Baru2 ni kat kampung, berlangsunglah dengan meriahnya macam karnival jugaklah. Anjuran AIM. Tau ke AIM tu hape??? Sila tau ye, bukan Anugerah Industri Muzik hokay.......tapi Amanah Ikhtiar Malaysia.

Aku memang tak dapat join, tapi aku cuma dapat tengok through blog my sista jerk. Yelah aku kat sini, mana ada kat kampung masa peristiwa tuh..... Tengok gambor2 yang aku copy dari blog my sista ni pon ( but don't get me wrong..aku dah mintak izin dengan tuan tanah kedaung punya blog, orait.....) aku dah dapat rasa macam mana meriahnya karnival tuh!


~ Gusti lengan pon ade.......

Macam2 program lah yang diselitkan. Antaranya sukan gusti lengan nih. Of course lah sang pria yang join game nih. Sang primadona tak berapa sesuai hokay! Kalau aku yang masuk.....gerenti patah beribu belas tulang lengan aku....hu3.....

Selain tu, ada pertandingan tarik tali. Yang ini memang untuk pompuan. Sape kata pompuan tak leh masuk tarik tali??? Ni sume nenek2 dan makcik2 perkasa tau!

~ Kumpulan yang nak berlawan dengan kumpulan mak aku !

~ Ni plak group cemerlang, gemilang dan terbilang my mum !!!

~ Itu diaaaaaa!!! game tarik tali dah bermula........

~ Tarik lagi...tarik tarik dan terus tarik !!!!!!!!!!

~ Usaha masih diteruskan........

And finally......kemenangan berpihak kepada.......... tak lain dan tak bukan, jeng jeng jeng......my mum's group!!! Ha3 dengan bangganya aku announce kat sini ek, coz ni group mak aku. Tu yang bangga terlebih lebih lebih sangat tuh..........hu3.......

Tapi untuk pengetahuan u alls sume (except my sista ; Areleez) coz dia dah tau....... my mum tak join tarik tali nih......Kenapa ? Mengapa ? Apa?

Saksikan jawapannya di episod yang akan datang !!! Ha3....

* To be continue.......

~ Finally........terduduk la suda...........

4 ulasan:

ArELeEz berkata...

mmg meriah woo..

azzey berkata...

Areleez: mmg byk rugi wa x pegi woo.....

~suNshiNe~ berkata...

seronok join tarik tali nie..best lagi kalau menang..tapi memang sakit urat badan lah..he3..

azzey berkata...

Sunshine:klu akak yg join...dgn tali2...dan dgn badan2 sekali ikut kena tarik.....ha3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs