UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 28 Julai 2010

KuRsUs LaGi ........ GaNggUaN SeKsUaL

~ Pagi2 buta lagi aku dah kuar.....semata2 nak attend course....

~ From left: Leen & Fizah

23/07/2010......pagi2 lagi dah kua umah nak attend course tentang Gangguan Seksual kat Putrajaya. Adalah dalam 12 orang yang pegi. So kami kene berkumpul kat office sebelum sama2 pegi naik bas jabatan ke sana.

~ From Left: Me & Fizah.......

~ From left: Leen & me......

~ Sitting In front: Kak Rafiah & Fizah
~ Centre: Mariana & Yus
~ Standing: Me & Leen

Yang bestnya, course ni dah boleh completekan 1 day punya kursus yang wajib aku completekan every year sebanyak 7 hari. Sebelum ni dah ada 5 hari. So plus this one, dah ada 6 hari kursus. Tinggal nak tambah sehari je lagi........Tu yang best tu...... Selain tu boleh jalan2 cari makan gak..... ha3......

* to be continue........

8 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

apa lagi kursus, seronok apa

Penulisan Anak2

azzey berkata...

Sharinginfoz: mmg seronok...mmg enjoy!!!...

ardinihumaira berkata...

jalan2 cari makan tu best gak kak di samping kursus;)


p/s: baju akak lawa!

azzey berkata...

ardinihumaira: mmg pon best...mengular tu yg plg best......kah3.....

p/s: tq2....my tailor is my mum u know ???.....hi3.....

ArELeEz berkata...

kursus tu kan, kite kene mintak sendirikkah/jabatan yg arrange? confuse nih! hu3..

azzey berkata...

Areleez: if dh ujung2 thn cam ni x cukup 7 days lg...better kita request. X pon mcm kat cni every friday ada sesi pembelajaran. klu join blh dikira kursus jg..ada fhm???

ArELeEz berkata...

isk3.. masalahnye, xde sesape offer pun. hu3..

azzey berkata...

Areleez: ha3...tu yg kene rajin2 request tu...ringan2 kan le mulut bertanya....EO & CC kan ade.....lg sng if ada kwn2 kat tpt2 yg organised kursus...cth cam JPA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs