UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 1 Julai 2010

MuSyKiL2.....

~ Tgh musykil berfikir.....nak cuti ke..... tak cuti ke.....cuti ke ....tak cuti ke.....ishhhhhhh.....


Confused.....serba salah....musykil...... Itu yang aku rasa sekarang nih...... Last minute kena pindah rumah. Tak de perancangan pun.....Pagi tadi, kesian hubby aku kene cuci rumah sewa yang baru tu sorang2........Dengan cuci sawangnye........Cuci lantai, dinding.....then nak mop lagi.......Dah 1/2 hari tu je lah yang dapat dibuat.....Petang dah tak dapat nak continue, coz tayar motor plak pancit !!! Kena lah settle yang itu dulu, coz dia nak guna motor untuk pegi keje......

Banyak juga lagi yang nak dibuat. Dah bagi tau tuan rumah yang kami sewa sekarang, nak pindah lagi 2-3 hari. So before this coming weekend dah kena kuar dari rumah yang dok sekarang nih........Sedangkan masa rasa suntuk sangat.....

Aku kalau boleh tak nak cuti. Nak simpan untuk hari raya. Serik dah tak dapat cuti panjang, raya tahun lepas, coz cuti baki aku sikit je masa tuh.........Sekarang baki cuti ada 15 hari lagi, ....... so serba salah rasanya. Takut2 lagi 2 bulan nak raya ni ada hal emergency ke ,hape ke......kena cuti lagi.....Tapi aku sian sangatttttttt ngan my hubby......Mana nak keje lagi.....nak uruskan tentang pindah lagi. Barang2......hape pon tak packing lagi nih.......

Haiiiiiiiiiiii........Confused bin musykilnya aku nih !!!!!!!!!!!!!!!!

6 ulasan:

soclose2213 berkata...

azzey amik mc aje..kui kui kui..cutiku pun tggl 10 hari , tahun ni nak amik cuti raya 8 hari..acane? bantai mc la acani..

~suNshiNe~ berkata...

cuti je la kak...byk lg tu 15hari..sy tak de cuti lgsung..

azzey berkata...

Sc: Mula2 plan camtulah.....tp sentap x jd....ada kawan plak wat hal.....cuti dah 5 hr.....kena cover plak...then ada yg g kursus plak.....thn ni klu tak dpt cuti raya lama...mmg gerenti MC @ EL....Padan muka depa !!! kui3.....

azzey berkata...

Sunshin: Aik!!! Dh x de cuti ??? macam mane tu??? ha3.....

ArELeEz berkata...

tu kira kategori emergency la tuh. coti jerlah..

azzey berkata...

Areleez : Haah..mmg dh coti pon....Siap sambung lg... MC... hu3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs