UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 15 Julai 2010

DaH ExPiReD PuLaK........

~ Tq google

Pagi tadi dah siap2 apply makeup sume, aku amik le contact lens aku yang warna grey tuh...... mulakan yang kanan dulu..okay siap, just nice. Amik yang kiri plak......bila dah letak kat mata, rasa macam ada something kat dalam mata, tak selesa........

Keluarkan semula........koyak daaaa......wonderlah tak selesa......Then baru aku teringat, tarikh pun dah expired. Tu yang buat tak selesa tuh. Alamak macam mana nih? Tanpanya siapalah aku....hu3.......Yelah nak drive kannnnnnn, mata haruslah teranggggggg.......

So, the solution.........jeng jeng jeng........Pakai la cermin mata yang aku selalu guna kat umah untuk tengok TV tuh. Tak pelah janji aku boleh drive dengan selesa. Nampak jalan, taklah aku sesat nak pegi office!!!

p/s: sker pakai yang blue kaler....tp since dh dapat warning from my hubby.....ha3......dah bertukar kepada greylah plak.....janji ada biru2 sikit.......


8 ulasan:

Ryan Valentine berkata...

suke pakai contact lens.. hehe, kebetulan mata saya pun penuh dengan kerabunan..

p/s: sy pun suke kaler biru ^^

ArELeEz berkata...

wa lah org yg paling xsker pakai contact lens! nyampah! remeh, owhh.. penah pakai sekali jer, mase b'sanding dolu. xsyiok lah! spec merah ku gak yg best!

icee-yah berkata...

HUHU..icee pki choc sekarang..tak sbr nak tunggu expired date nak tukar coloor grey plak..hihi...

~suNshiNe~ berkata...

teringin nak try contact lens..tak rabun pun boleh pakai kan..ngeh3..

azzey berkata...

Ryan Valentine:mmg skrg ni kene sker ngan contact lens......if x sker....mmg x spi le offc jawabnya....sesat barat x npk jln! ha3.....

p/s: mmg sker yg outstanding look.....tp dh kene sound ngan my hubbby....lupakan jelah.....hu3.....

azzey berkata...

Areleez: spec2 gak.....tp contact lens tetap menjadi pujaan hati ku! he3.....

azzey berkata...

icee-yah: grey cantik kan kan kan? ada kaler2 biru sikit.....:p

azzey berkata...

Sunshine: x rabun pon leh try....beli yg x de power. try la, chanteq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs