UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 14 Julai 2010

SeDaPnYe ........ KaN kAn KaN


~ By google

Bila tengah perut berbunyi2 ni....terbayang la plak macam2......Pizza Hut pon besh gak kalau dapat untuk buka pose nih. Lagi2 kalau ada yang belanja.....ha3.....

Yang paling aku sker kat Pizza Hut nih.....Mushroom Soup dia, kalau tak pon Chicken Soup....memang meletop. Makan plak dengan roti yang dah siap dipotong panas2 lagi tuh......Perhhhhhhhhhhh meleleh air liur aku...... Sedap kannnnnnnnnnnnnnnnnnn........

Macam2 plak kehendak bila pose ni ye....Sudahnya nanti bila buka, minum air pon dah rasa penuh sangat dah.......Haiiiiiii, inilah manusia......Aku le tu, hu3.....

10 ulasan:

Shu Shinju berkata...

erm... sedap tu.. shu pon suke sgt...

ArELeEz berkata...

selamat b'buka!! ;D

Deqna berkata...

nyam nyam nyam.. kita pun tak sabar ni nak makan pizza... semalam keluar kejap ingat nak singgah kat pizza, tapi mengenang anak yg ditinggalkan kat rmh terus tak jadi... sbb tau, pizza kat tempat saya ni agak slow sikit..

~suNshiNe~ berkata...

suka wing dia..sedap...

azzey berkata...

Shu Shinju: tulah....mmg sedap, lg2 teringat soup yg panas2 tuh..perghhh...meleleh air liur nih..he3.....

azzey berkata...

Areleez: tq...dh kenyang dh.....ari ni coti pose....ha3... sok sambung blk, insyaallah....

azzey berkata...

Deqna: sm lah tu.....kt sini pon lembap gak kekadang, bkn sikit tp byk...ada skali tu budak tu blh diam je bl order dh siap (take away). kita plak kena ty dia blk .spi soup dh jd sejuk...mmg hanginnnnn ms tuh....ishk ishk...

azzey berkata...

Sunshine: rs manis2 sikit knnnnnn...hrmmmmmm....

ArELeEz berkata...

org pun coti.. hu3..

azzey berkata...

Areleez: ari ni pon coti.....ulcer bermaharajalela!!! hu3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs