UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 13 Julai 2010

YeAy! AkU DaPaT YeAy!!!

~ AWARD CUTE BLOGGER......

Yee haaaaa!!! Aku dapat award lagi!.......This time from my cute little blogger fren...SC........ Seronok dapat award cute blogger nih. Tapi cute ke??? Ha3...tak kisahlah, dah kawan nak bagi....just take it!

So, sebagaimana biasa.....bila dah dapat anugerah SEBESAR ini.......... of course ade tugasan yang harussssss dilangsaikan.

Apelagi kalau bukan sesi soal jawab seperti di bawah ini:-

1. Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?


Nama blog : AZZEYATIN
Means : AZ (Azmi ; my hubby) ....... EY ( Rozey ; my name) ....... & ATIN (my princess ; Fatin)


2. Jelaskan kenapa & bagaimana anda boleh dapat idea nak letak nama URL blog anda?


Seperti jawapan di atas.....dah terang lagi bersuluh; hasil cantuman nama 3 makhluk yang telah dijadikan Allah sebagai 1 family......... ha3.....aminnnnn


3. Bila blog anda mula beroperasi?

Dalam penghujung Mac 2010....masih baby lagi ; baru belajar merangkak.....hu3......


4. Siapa follower pertama anda?

My cute litle sista (ayat kene power....ha3)...Areleez


5. Ucapan kepada si pemberi award

Wahai puan SC.......Thanks a lot.....Syukran syukran...... terima kasih bebanyak.......kalau ada yang lain silalah bagi lagi! Kecik tapak tangan stadium Kajang I tadahkan ........ha3......


6. Tag 9 orang yang anda rasa patut terima award ni

Setelah x tido 3 hari 3 malam..... berhempas pulas memikirkan siapa yang patut terima award nih.....maka inilah senarai menunggu yang berjaya.....hu3........

~ Areleez
~ Sunshine
~ NeenaAnuar
~ Shu Shinju
~ icee-yah
~ Ryan Valentine
~ Lady XOXO
~ Solehah
~ Deqna


So, kepada sume yang telah di tag kan..silalah merajin2 kan diri untuk menerima award ini dan membuat tugasan seterusnya.......Tapi kalau dah memang busy bee memanjang....tidaklah menjadi satu paksaan ponnnnnnnnn....Suka2 hatilah .....ha3....Janji u alls happy !!!


16 ulasan:

soclose2213 berkata...

hahaha dah dtg, ..sama2 =.=

~suNshiNe~ berkata...

nama akak neh rozey ke...mati-matian ingatkan azzeyatin tu nama akak..paggil azzey pun boleh la ye..he3...

Sharinginfoz berkata...

tahniah dapat award

Jom Tengok Citer Zoo

ardinihumaira berkata...

dni lama dah pencen jawab tag... hehe.. tak sempat. kalau ada masa free, blur. tah pape dni ni kan ;p adoyai.. comel nyeee gambar award tu..

azzey berkata...

SC: Ha3... tq again bebeh!

azzey berkata...

Sunshine: ha3...tipah tertpu rupanya ek...mmg nama Rozey..but does'nt matter klu nak panggil azzey pon....aiman x kisah.....hu3....

azzey berkata...

Sharinginfoz :tq frenz! ni yg buat semangat berkobar utk terus berblogging nih!

azzey berkata...

ardinihumaira: dni...sambung la blk servis membuat tugasan award klu dh pencen.....jasa anda masih diperlukan...ha3.....

lily lotus berkata...

cute! macam cik penerima ni..hehe

azzey berkata...

lily lotus: ha3.....blh bergegar satu badan dgr p'kataan cute tuh....hu3....

NeenaAnuar berkata...

thanks azzey... nanti I buat yer.. ;)

azzey berkata...

Neena: Welcome!.....okay....

ArELeEz berkata...

dah amik! tq, bebeh! ;)

azzey berkata...

Areleez: Welcome!

icee-yah berkata...

tq..memang cutela ward nih:)

azzey berkata...

icee-yah: welcome cute award untuk blogger yg cute !...ngeeeeee.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs