UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 31 Mei 2010

OpErAsI MeNgEcAt

Nilah dia tujuannye aku berkumpul adik-beradik masa balik kampung baru2 ni......Nak mengecat syiling umah bonda we alls la..... Dah lama dah mak mintak catkan, tapi masing2 busy... Bila tak busy, tak boleh nak berkumpul plak...

So, sempena cuti Wesak baru2 ni (28/05/2010) ...... we alls plan untuk melaksanakan projek mengecat nih....Sume pun ada, so senang le sikit urusannya.


~ Model cat terbaru yang terhangat di pasaran ....

~ My bro yang tak kurang machonye .... hi3 ....

~ My hubby memulakan sapuan pertama....

Bab cat mengecat ni ditugaskan kepada anak lelaki dan menantu2 lelaki. Yelah takkan anak pompuan @ menantu pompuan plak nak buat kan ??? So we alls betiga yang pompuan2 ni...jadi tukang bancuh air dan tukang masak jelah.....

~ Jadi mandor plak adik ipor aku nih....ishk ishk....

~ My hubby & My bro..... gigih menyiapkan tugasan

Betollah orang tua2 cakap ....sepakat membawa berkat. Sekejap je kerja2 mengecat syiling tu dah boleh disiapkan. Before 1 pm, sume dah siap. Lagipun hari tu hari Jumaat, so wajiblah berhenti rehat dulu, coz nak bersolat Jumaat pulak....

Lupa nak cite.... sementara yang lelakinya sibuk di depan mengecat syiling .... we alls yang pompuan ni very the busy in the kitchen ....Ape lagi ????? Prepare for the lunch la .... So nak tau apa kami buat ....Saksikan entry seterusnya ek...... (Itu pon kalau sudi )..... hi3.....

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

bulat air kerana p'bentung, bulat manusia kerana muafakat. ecewah!

azzey berkata...

air bulat kerana pembentung...manusia bulat kerana makan....wakakaka !!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs