UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 31 Mei 2010

Ke KeDaI BuKu ... SiN ThYe LoKe

~ A-Tien tengah belek2 buku rujukan yang nak dibeli....

Kak Yong (Lip2) pon sibuk juga....cari buku....

~ Tengok tu....Kak Yong ni pon sawan camera mcm 'ibu' dia...hu3...

After breakfast Nasi Lemak Ikan Masin (entry sebelum nie)....aku pegi kedai buku Sin Thye Loke untuk belikan buku2 rujukan A-Tien....Since pagi muka dia monyok jerk...Dia ingat aku tak nak belikan buku dia....walhal aku memang nak pegi beli...tapi tak delah nak pegi pepagi sangat. Breakfast dulu...tu yang dia monyok je tu.

Talking about STL (Sin Thye Loke) ni...dah lama sangat dah kedai buku ni beroperasi kat T.I. Since aku sekolah rendah lagi. Sekarang ni anak aku pulak jadi pelanggan di situ..hu3....cepat sungguh masa berlalu...

Actually kat STL ni senang nak cari buku2 rujukan. Banyak pilihan.Alat tulis pun ada selengkap2nya.Terkejut juga tengok STL dah ada kedai baru...Besor pulak tu...Yelah dah hampir 1 tahun aku 'merantau'..banyak le perubahan yang berlaku...

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

windu ahh kat kak yong.. hu3..

azzey berkata...

haah...kak yong yang mok2 tuh....hu3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs