UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 17 Mei 2010

AkU DaH LuLuS !!! JPA & ISAC ExAm ...

~ Memori semasa lapor diri di KDN, Putrajaya pada 28/06/2009

Alhamdulillah, last week aku terima good news. Firstly, aku dah lulus exam JPA yang aku attend bulan Mac yang lepas. Secondly, aku pun lulus & baru je terima sijil ISAC (IT SKILL ASSESSMENT & CERTIFICATION).Kedua2 nya tu very important untuk melayakkan aku disahkan dalam jawatan.So now, just waiting for Sijil Kursus Induksi jerk... Government servant rasanye memang maklum sangat lah dengan kursus2 yang aku mentioned nih.

Syukur pada -Nya kerana mengizinkan semua ni dan thanks a lot for my mum and my hubby yang sentiasa mendoakan yang terbaik untuk aku.Tak sangka dah hampir setahun aku memasuki sektor awam... Dulu asyik dengan swasta sampai umur dah makin 'banyak' baru nak cuba join government... he3....

Hopefully after this, everything will go smoothly.Tak sabar nak tunggu sah dalam jawatan.Mudah2an this year or next year boleh confirm !!!!! Surat kenaikan gaji pon dah aku terima baru2 ni..... Hiiiiiiiiii beshhhhhhhnye !!!! Semuanya buat hati aku berbunga2... So, to all of you, please pray the good things for me ... hi3....

3 ulasan:

ArELeEz berkata...

gaji dah naik tu, bawak2lah bersedekah kat anak yatim cam ah kak nie.. ;P

NeenaAnuar berkata...

congrats sis!

azzey berkata...

Areleez: Awak tu anak yatim dah kematu ... hu3.. dah x berapa nk wajib dah bg sedekah ... ha3..

Neena: Thank you dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs