UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 13 Mei 2010

... SeBaB AkU SuKa....


Ape ade pada gambor ni ek??? Sebab aku suke.... Aku suka hiasan kat belakang yang macam pelamin tuh...Actually, aku amik gambor ni last year, mase tengah sibuk2 shopping nak beli baju raye...Kat salah satu shopping kompleks kat tempat aku tinggal sekarang nih. Baju yang aku cari tak jumpa..tapi terjumpa kan 'pelamin anganku' nih...Tension punye pasal coz tak jumpe ape yang diidamkan....aku pon posingle kat situ...he3..

...Sebab aku suke.... dengan kaler dan hiasan kat 'pelamin' tu jerk pon....bukan sebab ape2...Sumenye sebab aku suke....So korang pon tolonglah bersukaria dengan ape yang aku suke nih....ha3.....

7 ulasan:

ArELeEz berkata...

la3... (simbolik kpd sker. he3..)

ArELeEz berkata...

u've been awarded! please take ur award after 10.58 p.m (13/5/10). ;)

Solehah berkata...

cantik kak..mcm putri zaman silam..hehe..mcm cinderella punya labu..boleh ke eh nak kata gitu?huhu

azzey berkata...

areleez: award ??? what award ???? :P

Solehah:ape yg cantik ??? orang nye ke labunye...hi3....

Sharinginfoz berkata...

hmmm suka tengok pelamin ya....

Apa Anda Rasa Bila Tulis Blog?

azzey berkata...

haah...sker....may b coz of d shape...hi3... tq 4 visit my blog....come be my follower...hik3....:P

ArELeEz berkata...

award tu = anugerah. or dlm bahasa saintifiknye, pengiktirafan. sila amik di blog saya. mekacih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs