UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 27 Mei 2010

OoOoO... BaLiK KaMpUnG..... !!!!!

Hoorayyyyyy !!!!! today, aku nak balik kampung.... Beshhhhnya.........tak sabar nak abiskan waktu keje , nak balik umah, packing all the baju ....& balik kampung.....
Rasa lambat sangat nak tunggu kul 5.00 petang. Kalau boleh aku cepatkan jam kat office tu....sure dah lama aku sampai kat kampung... hu3....
Tak sabar nak jumpa mak..mudah2an dia sihat2 je..Tak sabar nak jumpa My Princess (A-tien)..Tak sabar nak makan masakan mak....Tak sabar nak jenguk my MIL, yang baru2 ni dapat berita mengatakan dia tak berapa sihat (Walau pun dah call, tapi tak sama dengan jumpa ; face to face)..Tak sabar nak jumpa adik-beradik aku yang makin sihat2 tuh.... Tak sabar nak jenguk anak2 sedare yang comel2 lagi mok2 tuh.....Dan tak sabar nak pusing2 pekan T.I, yang dah lama ditinggalkan....:P (walhal everymonth balik kampung)...he3...

~ Gambar sekadar hiasan... Tq Mr Google..
So....to all my family there....tunggggguuuuuuu kepulangan ku..... ha3......

4 ulasan:

ArELeEz berkata...

gua tggu lu belanja jer.. ahaks3..

azzey berkata...

hmmm..dh belanje pon...so ape komen anda???

ArELeEz berkata...

orait, bebeh! wajib diteruskan! ha3..

azzey berkata...

ooo..tang orang belanja...WAJIB....tang ia belanja...HARUS ...chait!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs