UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 31 Mei 2010

NaSi LeMaK IkAn MaSiN

~ Tengah tunggu order....
From Left: Me, Areleez & my mum....


~ Masing2 tengah layan Nasi lemak...

Actually my sista yang beria2 sangat mintak belanje nih..(ha3...jgn marah okay adikku yanag sweet)....Saje je nak belanja adik2 beradik & my mum makan2.So masa balik kampung baru2 ni, pagi Jumaat (28/05/2010) aku pon roger2 adik2 aku ajak turun T.I....Makan busat maa....hi3..

~ Inilah dia Nasi Lemak IkNan Masin....

~ Beselah minah enterframe nih...mana2 pon muka dia ada...My litle sista (Areleez) & her husband...Kat sebelah sana , my hubby & my princess (A-Tien)

~ From Left: My bro & his wife... tgh layan nasi lemak....

Actually Nasi Lemak Ikan Masin sama je ngan nasi lemak yang bese kita makan tuh...Yang lainnya cuma ada lauk ikan masin masak sambal yang kita boleh pilih...Dan walau dah stay kat sini aku tetap prefer nasi lemak ni coz...sambal ikan masinnye yang aku tak jumpa lagi kat sini yang sama dan sewaktu daengannya.....hu3..

Tapi lauk kita boleh pilih..ada juga ayam, telur dan macam2 lagi.Terpulang kita nak pilih lauk apa...janji bayor !!! hi3......Lupa nak bagi tau...kedainya berdepan ngan Majlis Perbandaran Teluk Intan...Kalau sampai kat bangunan majlis tu......kat seberang jalan je...Kedai yang mula2 sekali... Kalau sampai Teluk Intan, cuba2lah pegi sana....he3....

~ Bila perut dah kenyang.... posing plak....

~ Sape lagi chumel ??? My niece ke my hubby ??? hi3....

~ Geramnye aku ngan ank2 sedare yg mok2 nih...Kak Yong & Baby Odah...

Perut masing2 pun dah kenyang, so ape lagi....relax2 ar dulu, coz after that we alls pegi beli barang2 untuk masak makan tengahari kat umah my mum... Macam2 we alls beli...Untuk apa??? Kalau nak tau, kenelah tungguuuuuuuuuuuuuu entry seterusnya.....

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

belanja lagik la.. buleh x? ;P

azzey berkata...

Buleh buleh buleh.... buleh blah !!!! ha3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs