UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 10 Mei 2010

KuRsUs PeMbAnGuNaN ImEj PeRsOnAL DaN KeMaHiRaN InTeRpErSoNaL @ BAGAN LALANG PrT 4...

~ Sebelum masuk kelas hari ke-2...sempat posing dulu...Chalet cam kat belakang tulah tempat aku check-in....

Actually, petang hari ke-2, after minum petang...dalam pukul 5.30...aku pegi jalan2 ke pantai tak jauh dari tempat we alls check-in tu.Lebih kurang 1/2 km je...Saje pegi awal sikit, even weather was still very hot...coz..nak balik ke bilik cepat..tak nak terlepas slot ADAMMAYA....hu3...

Sebelum ke pantai tu, singgah jap kat playground yang ade disediakn berdekatan dengan Chalet...Untuk kemudahan pengunjung yang bawak ank2 kecik la tuh...Tapi we alls yang dah tak berape kecik nie pun teruja bila tengok buaian dan jongkang jongket yang ade...he3...So ape lagi, test power la..posing abih kat situ..(Sila layan entry sebelum nie ; gambar2 ade kat situ ).Dah puas amik gambar (dalam 1/2 jam), we alls pun cepat2 balik ... coz..nak layan ADAMMAYA pulak...


* To be continue....

4 ulasan:

ArELeEz berkata...

gua xbuleh layanz adamaya la ptg nie sbb service not available lorr.. ujan.. uhuks3..

azzey berkata...

org pon sempat tgk the last 15 min je...tu pon kat kdi makan..mak MAYA dah dpt tangkap dia date ngan DANI tuh....ayah dia pon dah pecaya...

ArELeEz berkata...

owhh.. yg tu org sempat tgk gak! padan muka maya! huh!

azzey berkata...

haah kan ..padan muka dia...hik3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs