UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 20 Mei 2010

... RaSaNyA BuKaN DiLeMa LaGi ....

~ MESRA, IKHLAS DAN BERBAKTI...

~ Harus ada model untuk entry .... yeah !!!!! hu3....


Kenapa aku mentioned 'Rasanya bukan dalam dilema lagi.....???' Do u alls still remember my entry which is mentioned 'aku dalam dilema'....... Yang aku cite tentang permohonan aku untuk balik ke Perak (my hometown) dengan satu jabatan lain...Masa tu aku pun tak pasti , what is the best things for me ? Terus stay kat sini atau balik ke kampung ? Memang rasa confused sangat.....

Mungkin dah ditentukan rezeki aku di sini. As per information, kalau aku tak received any letter sehingga pertengahan Mei , means permohonan aku tak berjaya.

So, sekarang aku dah tak rasa confused lagi.Mungkin di sinilah rezeki yang telah ditentukan untuk aku. Yelah dah bertahun2 stay kat kampung.... dah tiba masanya bertukar angin....he3....Aku pun dah mula rasa selesa dengan tempat ni, kawan2 pun okay... Hopefully everything will go smoothly....Syukur pada Allah...

9 ulasan:

ArELeEz berkata...

ah haa..! pandai pun wat link tuh. ehem2.. xde hape2 ke utk mentor blogger yg cute nih? ahaks3..

azzey berkata...

YEAH....Memang pandai cuma confused jerk...hi3...
ape2 ???? ntahlah, any idea ????????

Sharinginfoz berkata...

apa-apa pun semoga dapat yang terbaik

Jom Pizza Tesco

Frodo Baggins berkata...

hehehhehe ~ sampai masanya Allah akan bg jugak. :)
mngkin ini yg terbaik ~


woohooooo cik polis ke ni? weeeeeee


>>___<<

azzey berkata...

Sharinginfoz: t ksih byk2 atas doa tu....

Frodo Baggins : tq 4 ur drop...yelah bila kita mintak yang terbaik...insyaallah Dia akan beri....

....he3..... klu polis np ? ...dh dkt2 le ngan polis....he3...

ArELeEz berkata...

hulur la pressie ke.. belanja makan ke.. appaaraa..!

azzey berkata...

ishk ishk......asyik fikir mkn je.....ih ih..hengat2 sikit badan tuh.....hi3...

Solehah berkata...

doakan yang terbaik la utk akak..amin..

azzey berkata...

Solehah: Gud girl...mmg kene dah dgn name...SOLEHAH....tq..hu3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs