UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 17 Mei 2010

...Me & My HuBBy... OuR 1st AnnIvErSaRRy...

~ See our cake.....

Hmmmmm...Dah 2-3 hari aku cuti dari berblogging..... Windunyeeeeeeee kat you alls.You alls pon of course winduuuuuuuuu kat I kan ???? he3.... Nak wat macam mane, banyak urusan yang nak diselesaikan & mengganggu gugat kerja2 blogging aku .So hari ni baru rasa free sikit.

Actually last Friday, was The 1st Anniversarry Day for me & my hubby... Tapi don't get me wrong ...... bukan Wedding Anniversarry .... cuma nak mengenang kembali sempena genap setahun pertemuan pertama aku wif my hubby.

So, aku decide untuk celebrate that's moment with my beloved one.... Apa lagi kalau bukan 'jalan2 cari makan' ...... he3.....

~ Cute & Sweet...

~ AZMI & ROZEY ... AzZey ...


~ You are my love, my soul, my everything..... ROZEY & AZMI...

~ Love forever... till d end of our life...

Sebelum kuar pegi makan2... sempat lagi posing.Saje nak wat kenang2an.Ingat nak panggil je press wat PC... hi3...

~ Mana lagi ... kalau bukan ... OLD TOWN WHITE COFFEE kat JJ, Cheras Selatan...
Pepsi for my hubby & Mirinda Strawberry for me ...

~ Yummi ... Yummi... My hubby tengah asyik masyuk layanz 'Curry Mee'... sodappppp...

~ Tuna Toast for me...

~ Curry Mee for my hubby...

We alls memang selalu juge pegi ke situ...Coz environment yang selesa.Lagi pun after makan, boleh jalan2 window shopping kat dalam JJ yang luas tuh...Bukan setakat window shopping, kalau tengah ada fulus, boleh juge rembat ape2 yang berkenan di hati .... ahakssss....

Malam tu aku order Mirinda Strawberry & Tuna Toast... And for my hubby, he prefer Pepsi & Curry Mee.Memang marvellousssssssssss & terangkat kedua2nya.Even aku just order Toast... memang berbaloi2, coz aku rasa kenyang jerk walaupun cuma makan sepotong.. Yang sepotong lagi, sape lagi kalau bukan my hubby yang 'clear'kan.Harga around RM 22++..So for me is okay, coz tempat pun selesa.

Yang penting... malam tu aku dapat habiskan masa dengan my hubby ... mengenang kembali pertemuan kami yang pertama setahun yang lepas (14/05/2009).Masa tu memang nervous coz first date...hu3 ...Teringat lagi ... we alls makan kat Padang MBI, Ipoh.Makan Char Kueytiaw & Nasi Goreng Ikan Rebus.Itu adalah antara menu yang popular kat sana...

So, sekarang kalau balik ke Ipoh, sure we alls akan singgah ke situ....Mengenang kembali manisnya pertemuan pertama..... chewwahhhhhhhh... he3....

So, doakanlah kami terus berbahagia hokay ........

5 ulasan:

NeenaAnuar berkata...

semoga terus berbahagia hingga akhir hayat sis! ;)

Sharinginfoz berkata...

tahniah semoga happy2 selalu..... jalani kehidupan dengan bijaksana...

Bayaran Balik Cukai, $$$

azzey berkata...

Neena:thanks a lot dear .... wish the gud for u also ...
Sharinginfoz: t kasih ... mudah2an begitulah hendaknya...

ArELeEz berkata...

ASrol + areLEEZ = ASLEEZ. (nak jugak.. heh3..)

azzey berkata...

Areleez: ishk ishk ishk ishk ishk .... ha amik ko !!! nak juge ....x taulah adik aku nih... hape kes ????? *wink2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs