UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 10 Mei 2010

KuRsUs PeMbAnGuNaN ImEj PeRsOnAL DaN KeMaHiRaN InTeRpErSoNaL @ BAGAN LALANG PrT. 2...

~ Selesai je taklimat...ape lagi...makan le dulu (minum ptg)....he3...
FROM LEFT: Aku, Leen, Wani & Mira

~ Nilah Rumah / Chalet tpt Aku & The Gang check-in...Nama2 Chalet kat sini sumenye ikut nama ikan...Ade PARI, KERISI, CENCARU, BAWAL, dll.......

~ My 'HOUSEMATE' for 3 days & 2 night...Jenny & Maznah...

~ Tataraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......Nielah rumah aku..CENCARU... Aku & Leen sebilik...
P/S: Mata pejam2 coz tak tahan cuaca panas gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....


Aku dapat Rumah CENCARU...share bilik ngan Leen..Maznah & Jenny pulak bilik 1 lagi.Actually, Rumah kat sini ade 2 bilik, i bilik air dan 1 tandas.Ruang tamu lengkap ngan petisejuk yang kecik tu ...TV dan ade bangku untuk rehat2...So for me okaylah...as long as selesa.Bilik tidur pun ade kipas dan aircond...means kalu tak tahan sejuk, just guna kipas je...Malam kat situ memang sejuk habisssssssssssssssssssssssssssss...tapi siang memang panas betollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!! hu3......

Kalau orang luar nak check-in kat situ pun memang di persilakan..Hari biasa RM80 PER DAY & Hari Cuti RM 100 PER DAY...I think quite okay, coz 1 rumah boleh untuk 2 family (yang kecik la, kalu besar kene amik 2 rumah la)..but still berpatutan rasenye...wahhhhhhh...aku siap promo lagi...CUTI-CUTI MALAYSIA.....he3....

~ Lihatlah Pashminaku...anggunkannnnn????? he3....

~ Leen pun nak posing same...tak pelah, bagilah can....sian pulak....

~ Sebelum ceramah pertama....Sempat berposing dengan blazer yang baru aku beli...Cun tak...????

~ Nervous gak jadi MC nih....

~ FROM LEFT: Aku, Pembantu Dr Syed, & Dr. Syed Abdullah (Penceramah jemputan Sepanjang Kursus)

First day tu, aku kene jadi MC sebelum ceramah pertama bermula. Ni sume gara2 PENGHULU lah ni....Last minit, dia mintak aku jadi MC...Aku ape lagi, kan pantang di cabar, so I just take the responsible...Dengan segala kudrat dan pengalaman yang ade....maka berjayalah juga aku menyempurnakan tugasan itu...ha3....So layanz jelah gambar aku tgh berucap tu ek.....he3....

* To be continue...

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

org mmg xminat jadik mc! xkose mak, nokss..!

azzey berkata...

orang pon x bp minat jg....tp dh selalu ade permintaan...terpakse le minat...ha3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs