UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 10 Mei 2010

KuRsUs PeMbAnGuNaN ImEj PeRsOnAL DaN KeMaHiRaN InTeRpErSoNaL @ BAGAN LALANG

~ Jenny & Maznah....Dua2 nie awek Sabah bah....

~ Leen pun sibuk je nak posing..snap le satu...sian plak nanti merajuk...hu3...

~ Biasa lah aku...sawan camera paling tegar dlm donia... janji maintain cun..tudung tu aku baru beli tau....nanti next entry aku cite...

~ Wani & Mira...

~ My officemate...MUSLINA...senyum sokmo minah kelantan nie.....


Perjalanan ke Pusat Latihan tu amik mase lebih kurang 1 jam lebih ..plus..tersesat pon juge..he3...So aku dh bosan + mengantuk + pening....jadi apelagi...datang le idea bengong aku....snap le gambo signboard....but ithink gud also....boleh jadi panduan untuk korang datang ke BAGAN LALANG....hu3...

~ Sampai je kt bilik....sempat bersantai-santai 2 berposing-posing dulu....


We alls sampai kat Pusat Latihan LKIM tu dlm pukul 3.30 petang...Kelam kabut jadinye bila urusetia kata kami ni kira macam yang last juge sampai...but, for me..just maintain...yang penting sampai dan I can release tension here.....First of all...I can see the view very nice..Ade chalet dan tak jauh dari kawasan tu dah nampak laut terbentang luas...chewwahhhhhhh!!!!! ( nanti aku masukkan gambar2 dalam next entry ek.. ) Tak nak melengahkan masa, so we alls terus check in, coz pukul 4.00 petang ade taklimat le plak....

~ Suasana dalam dewan masa taklimat...peserta lelaki....

~ Peserta wanita....gambar aku nan ado coz aku yg tangkap gambar...tp nampak tak beg JPA ku tuh...kira okaylah tu, ade gambar beg...he3....

Nak tau kenapa gambar2 tu sume dari belakang..coz.....we alls yang masuk ke dewan paling last sekali.Masuk2 je sume orang tengok...rase mcm filmstar le pulak...he3....Aku wat bodoh je...The best part masa sesi perkenalkan diri...aku sesaje je nak wat happening sikit...so...aku mulakan dgn pantun....on the spot je idea tu...coz peserta2 laen cam malu2...tapi x sangka pulak because oft hat...aku dipilih jadi PENGHULUWATI....ha3....Aku pun tak tau bila aku dicalonkan...Tau2 kene jd MC mase first session tu....nanti aku masukkkan gambar for the enxt entry ek....Tak pelah...at least ade wakil IPPM ... 4 sure mak bangga lagi dengan kejayaan anaknya ini...ha3....

* To be continue....

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

budak2 pegi ke sabah, pegi ke sabah naik beskal, ade ke munasabah?, pegi ke sabah naik beskal!

ha..! jwb2..

azzey berkata...

naik beskal pegi ke sabah, sabah berjiran dgn sarawak.......nak jwb nye idak le susah......cuma nak ataupun x nak....ha3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs