UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 3 Mei 2011

MAKAN MALAM DI RESTORAN KAYU MANIS LAGI ...

~ Hiasan dalamannya....

~ Gambar2 The Fabulous Cat....coz restoran ni dimiliki oleh salah sorang ahlinya..:)

~ Tengah tunggu order posing dulu...


~ My princess

~ Air ni aku wajib order kalau makan kat sini. Nestum Ais...sedapppppppppppp...

~ Air nenas for my hubby

~ Nasi Ayam for my hubby....

~ Mushroom soupni plak favaourite my princess

~ Tak ingat menu apa nih ....tapi kueytiaw....for my princess


Waktu lepas lunch cam gini kalau citer pasal makan2 pon best gak kot. May be ada yang masih belum lunch tu ; dapat le juga idea nak makan apa kannnnn.

Ni citer makan malam kami kat Restoran Kayu Manis @ Seksyen 7 Bangi buat kali yang ke-2. Yang bestnya restoran ni coz suasananya yang tenang je. Hiasan dalaman pun cantik. Dan menu favaourite aku kalau ke sini of course le Nestum Ais.

My princess plak sker Mushroom Soup yang ada kat situ. Makan panas2 memang sedap. So, kalau nak cuba tempat baru....apa kata ke Restoran kayu Manis ni.

11 ulasan:

aque berkata...

wah..........
nampak sangat sedap... lapar pula rase.. huhuhuhu

aNaYaNa berkata...

nama pun dah best restoran kayu manis..harga ok tak sis?

misya berkata...

sedap ar nampak nestum ais tu

shidah berkata...

nestum ais?x pernah dgr lak..leh nak cuba nie..hehehehe

rasp berkata...

1st time dengar nestum ais...
rasa nestum betul ke sis?

fairus berkata...

huh... buat orasng lapar je la pepetang ni.. :)

ieda berkata...

cantik deco rest nie :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

kene cube nieh...
hehehe...

ArELeEz berkata...

hu3.. laporrrrrr2.............. makan budok..!!

Ardini Humaira berkata...

nyummmmmm cedapnye lauk2 tu :)

kakchik@ella berkata...

Nestum ais? mcm sedap je bunyi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs