UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 21 Mei 2011

KEMBALI SELEPAS 7 HARI ...

~ Muka orang penatttttttttt........:(

Dah 7 hari .......hari ni baru le 'mampu' diri ni nak bukak dan jenguk blog kesayangan aku nih. Sumenyer gara2 ke'busy'an yang tak dijangka.

Bermula dengan banyak perkara baru yang aku kene belajar.......dengan arahan dari pelbagai ragam boss yang ada * tapi alhamdulillah masih dalam kawalan....tu yang sampai tak dapat nak manage blog tu*...hu3....

Hari Isnin busy dengan pihak media yang buat liputan. First time dapat tugasan dengan media ; memang suatu perkara baru bagi aku. Rasa insaf bila melihat sendiri kehidupan 'insan2' di sebalik tembok batu. Satu pengajaran yang aku dapat......Hargai 'kebebasan ' hidup bersama insan2 tersayang yang kita miliki di 'luar' sekarang ini....dan tak sume yang dihukum bersalah itu melakukan kesalahan itu 'buta' hati dan perasaannya.......

Kemudian hari Rabu sibuk dengan seminar yang aku kene attend di Sungai Buluh. Sehari suntuk kat situ ; balik umah badan dah naik lemau. Otak pon penat. Tapi tak pelah.....yang penting komitmen dan ilmu yang kita dapat.

Masuk office hari Khamis sampai ke hari ni tak abis2 dengan discussion dan surat2 yang perlu disiapkan untuk beberapa program yang telah diatur oleh Jabatan. Bermula hari Ahad ni di Jitra , Kedah.

Cuma kali ni aku mintak excuse becoz my princess exam ; tak dapat join. Tapi keje2 di office tetap kene update......Ni pon entry curi2 dan aku dh simpan dalam draft 2-3 hari.....Minggu depan insyaallah ada tugasan yang memerlukan aku ke Gemas Negeri sembilan plak. Yelah dah arahan kan.

Takkan sume pon nak dibagi alasan je.......Buat jelah sebagai tanda komitmen dan setia pada jawatan yang ditugaskan.......'SAYA YANG MENURUT PERINTAH'


P/S:Rindu dengan kengkawan yang setia berkunjung ke blog ni ; insyaallah aku akan jenguk juga korang ye.....



16 ulasan:

nur berkata...

Azzey,
memang penat betul tu.. penuh jadualnye..
good luck tuk princess ye.

eelobor berkata...

huhuhu, suka ayat SYMP tuh

Citarasa Rinduan berkata...

selamat malam azzey.. patutlah lama tak nampak kamu.

sangat2 memahami jika kita kena ganti bos.. sure banyak kerja nak dilakukan..

by day way...
all the best...
kamu BOLEH!!

Sharinginfoz berkata...

mesti rindu2 kat blog kan

eMMe berkata...

patot azzey lame tak update blog, bz dgn aktiviti harian rupenye...tak leh nak menyelit utk update blog la kan....selamat kembali memeriahkan dunia blog!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xpe...
selesaikan mane yg penting dulu akak..
kami menunggu mu....
:)

ieda berkata...

kerja diutamakan dik .. kalau x online tuu org dah paham sebuk ka :)

eiela berkata...

lama jugak akak berehat ekh. tapi takpe, kerja tuh yang utama.

Latest Entri :
Panggilan RM1 Setiap Hari Ahad – Super Sunday Offer

Ardini Humaira berkata...

dni lak nak exam kurang masa nak berblog + blogwalking hehe... rindu akak!

erienz berkata...

ke Gemas? dah dekat ngan umah parent rin tu....apa2 pun selamat bertugas...

Princess Nur berkata...

patutla cam lama tk nampak azzie..nur pun sibuk sgt..sampai tk sempat update..huhu

ArELeEz berkata...

perrgghhh..! lama dowh.. xupdate! pecah rekod! ;P

fairus berkata...

SAYA JUGA BARU KEMBALI NI SETELAH SEMINGGU DI NEGERI 9 UNTUK MENGHADIRI SAMBUTAN HARI MUZIUM ANTARABANGSA 2011... :)

makdara TERdiva berkata...

apa yang penting, kerja harus diutamakan..blog pelan2 kayuh :D

ibnubaba_04 berkata...

sungguh memenatkan

lily lotus berkata...

no wonder dah lama tak nampak. selamat bekerja yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs