UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 14 Mei 2011

NASIB BAIK BLOG DAH BOLEH BUKAK... TAPI SEDEY JUGA....:(


Alhamdulillah ....baru malam ni dapt bukak blog semula selepas sehari suntuk semalam blog 'meragam'. Asyik unavailable je. Tapi agak sedey jugak coz bila bukak2 je blog malam ni ada beberapa komen kat entry ni dan ini hilang....terpadam. Tak tau kenapa.

Bukan ape...aku cukup appreciated dengan komen2 yang kawan2 bagi kat setiap entry yang aku tulis. Camne nak buat ek? Korang ada yang facing problem yang sama ke?

Nasib baik blog masih boleh bukak lagi. Kalau tidak lagi lah sedeyyyyyyyyyyyyy....:(

26 ulasan:

cik ayin berkata...

sama la..sabo aje la..

IMANSHAH berkata...

salam

biasalah benda free kan

Ati Masrif berkata...

samalah..

2-3 komen terakhir tak sempat tahu sape pun..

Miecyber berkata...

Entri saya yang hilang dah dapat semula tetapi komen komennya telah di colek tanpa belas kasihan oleh Blogger.com



Blogspot Bermasalah & Entri Hilang

Kalamhati berkata...

huhu problem2 gini mmg kita takleh expect..
mcm kata Imanshah..benda free..huhu

Kalamhati berkata...

huhu problem2 gini mmg kita takleh expect..
mcm kata Imanshah..benda free..huhu

Myra Jay berkata...

Owh hilang ek... Cmne leh jadi camtu..??
Alahai siannye.. :)

Pembawa_Wacana berkata...

komen-komen entri terbaru aritu sumer ilang....huhuhu

eelobor berkata...

siap ada seorang kawan dengan bangganya berlagak sebab dia guna domain & hosting sendiri. nasib la kita guna yang free nih

fienaz berkata...

ha...same la kite kak...saye dari hari jumaat ari tue nak update tak boley...tengah repair katenyer....bace blog orang pun tak boley nak komen....ape tah lagi nak follow....hu....

J.M.R berkata...

selamat meneruskan xtvt blog..pasni kena pakat2 tkr selfhosted le kn..

J.M.R berkata...

selamat meneruskan xtvt blog..pasni kena pakat2 tkr selfhosted le kn..

jeBateja berkata...

waka...waka...den punya lah cuak hari tu.....ahakz...nasib baik ok dah....ahakz

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sedey...
tapi maseh posing...
hehehe...

fairus berkata...

SAMA LA KITA PON...

missh chiorika berkata...

saba yea -.-'

eMMe berkata...

Azzey~ mE pun....huhuhuhu...ade komen yg hilang...cenne nak buatkan...dah nak jadi...terima je laa...ni dah Okey, Alhamdulillah...

icee-yah berkata...

tula..rasa ade smthing missingkan bila tak dpt updateblog

mzhany berkata...

betol kan azzey, hany nye 2entr hilang, so dgn komen skali la hilang kan. huhu xpe la, ada benda yg blogger update la tuh...

Ardini Humaira berkata...

dni punya poblem 3 hari tau kak... masa orang lain lom poblem blog dni dah mula poblem. tensi taktau nak kata ape :P terus tak tengok langsung hehe

D_08 berkata...

sume oghang kene cik azzey.....takpe le....kalo entri kite bulih trace balik....tapi kalo komen...payah nak cakap....awok tengah berpikir nak tuko gune wordpress awopon selfhosting dgn domain sendighi......

Mak Su berkata...

ntah, blogspot merajuk kot. rasa-rasanya semua bloggers on blogspot hadapi masalah yg sama.

ArELeEz berkata...

sama la.. entry org yg t'jejas ada 4. komen2 pun ilang. xtau plak camne nak cedok balik?! tp, klu nak back up blog org tau la.. sbb dolu, ade ura2 kata blogspot nak tutup. so, memasing gih la m'back up blog sbb sayang kan.. org backup kat wordpress jer..

lily lotus berkata...

sabar yer. apa kata jom berdotcom..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

eh ya ke... blog ada problem... lama tak menjengah blog.. tak perasan plak

mzhany berkata...

azzey, dimana kamuuu...dah lama tak hapdet ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs