UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 4 Mei 2011

SHOPPING TIME...MYDIN SEKSYEN 7 BANGI

~ Sempat posing lagi sebelum memulakan penyopingan...:P

~ Ada bran??? Mari sini...hu3...

~ Ni kisahnya, my princess yang dah terbekenan dengan beg galas nih.....kene le belikan


~ Oppss...sape nak bayor......:P

~ :)


~ Dah jom balik.....


Ni aktiviti bese untuk setiap bulan bila dah dapat gaji. Ha3.....Shopping barang2 dapur. Tempat pilihan ; of course le Mydin kat Seksyen 7 Bangi. Actually kat Kajang ni pun ada Mydin....tapi kalau pegi Bangi ni jauh le sikit perjalanannya......:)

Yang paling excited bila nak shopping barang2 dapur ni , ialah my princess. Even kadang2 dia yang lebih tau apa yang dah tak de kat dapur tu. Anak pompuan le katakan....

Layan jelah gambor2 ni ngan caption nya sekali.

17 ulasan:

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

DKosongLapan berkata...

ajenye gemo begambo famili mike yeeeeeeee cik azzey

aNaYaNa berkata...

hehe..sweet jer 2 pricesses with da prince..:)

velasrizal berkata...

wah sonoknya kamu di mydin ye

amirah berkata...

hahaha..sporting abes husben azzey

Rinna berkata...

Owhh kat Bangi pun ada mydin ekk.. tak yah gi kl kan.. Senang dah ada anak dara nie.. leh tolong2 kat dapur.. :)

misya berkata...

memang yer kak azzey,anak pompuan lebih prihatin

eelobor berkata...

keluarga bergambar.....

mzhany berkata...

waaa, anak perempuan sronok kan, bleh tlg bab2 brg dapur nih ;)

CekWa berkata...

sonoknya soping sakan ek!

Miecyber berkata...

Banyoknyer shopping...

Zaman Kegemilangan Islam

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

dalam shopping sempat nak pose tue...
hehehe...

Ardini Humaira berkata...

ngeeee lawakla suami akak. sportingnye dia :)

ArELeEz berkata...

abang mie tu dah abis pikir ke tuh? ha3..

rasp berkata...

satu famili pandai fotogediks ya :D

Alin Marlini berkata...

ni teruk-teruk shopping..hehehe

Mama Gee berkata...

bangi pun ada mydin...tak tau pun....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs