UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 5 Mei 2011

UNIT BARU ; TUGAS BARU

~ Hai korangggggggggggggggg..:P


Sekejap lagi ada jamuan kat unit lama aku ; Unit Pentadbiran. Sempena meraikan kakitangan yang menyambut harijadi dan juga kakitangan yang bertukar ke unit lain. Termasuk le aku dan beberapa orang kawan2 yang lain. Aku dah bertukar ke Unit Perhubungan Awam (PRO).

Semalam pun dah diterangkan dengan jelas tugas masing2. Benda baru kan. So take time le juga nak dimulakan. Nak kata busy ; memang unit PRO ni agak busy....dan aku plak in-charge untuk laporan lawatan ke institusi2 dengan FB jabatan. FB ni satu benda yang baru juga untuk jabatan aku nih.

Tapi tak tau lagi macam mana senario kejenya. Tunggu dan lihat jelah ye. Korang doakan jelah aku selesa dan seronok dengan tugas baru ni....:)



P/S: Tengah gigih nak bw ke blog korang2 sume....

13 ulasan:

misya berkata...

semoga dapat menyesuaikan diri kan unit baru

p/s:cantik tudung hari ni ,ble wat tutorialtak macamna nak pakai dgn selendang tu,

amirah berkata...

semoga lebih sukses dgn tugas baru ye azzey..

Sharinginfoz berkata...

bagus gak bertukar2 unit dapat belajar banyak benda

ArELeEz berkata...

agak2 pasnie, ada chance lagik x nak b'blogwalkin'? ;P

JunAina berkata...

FB? FaceBook...hahahaa...gurau ye azzey...

selamat berjuang di unit baru dan selamat maju jaya!

sW33tdARLiNG berkata...

FB tu bukan facebook kann...? kekekeke

fairus berkata...

biasalah tu tukar2 unit.. dapat timba banyak ilmu..

D_08 berkata...

mane2 pun keje tetap kene baut kan cik azzey....takpele....temapt baghu...cabaghan baghuuu...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

happy2...
hehehe...

eelobor berkata...

elok gak buat rotation tukar2 unit nih. takde lah boring sangat asyik buat kerja sama je kan? barulah ada peningkatan dari segi kualiti hasil kerja

NM02 berkata...

posing mengancam lah

MiYOKO SuKi berkata...

good luck, sis

fienaz berkata...

good luck kak....(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs