UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 27 Mei 2011

COMEBACK WITH HEADER FOR AZZEYATIN BLOG

~Header for my blog


Hari Jumaat datang lagi. Kembali berblogging hari ni dengan header yang baru je my princess tolong ‘order’ utk aku. Kira macam nak memotivasikan semula semangat berblogging le ni kunun2nya. Apa2 pun thanks a lot untuk my princess yang gigih tolong requestkan header nih.

Nak harapkan kau.....sampai sudahlah blog ni tak kan ada header. Lagi2 dengan keje yang busy sekarang ni. Ni pun dah seminggu juga aku tak update blog.Sume sebab ke’busy'an’yang teramat sangat.

Penat balik dari Gemas semalam pun tak hilang lagi. Hari ni pun cuba paksa badan ni untuk datang keje. Kalau tak memang cuti je le jawabnya. Masa yang singkat sementara nak tunggu balik lunch aku curi2 sikit untuk update blog.

Harap2 korang sume okay ye. Sorry once again coz stil tak de peluang nak berbw ke blog kawan2 sume.......Hati teringin.....tapi keadaan tak mengizinkan...:(

11 ulasan:

misya berkata...

hai kak azzey,windu tau,

syufaa berkata...

cantik header! :)

Izan Ishak berkata...

cantiknya header akak~

amirah berkata...

azzey..lamanya tak update blog..selamat kembali yer

eelobor berkata...

wah...lamanya menghilang

ieda berkata...

cantik header tuu .. keep on blogging dik ! :))

Azhariah Zuber berkata...

cantik header..suka

ibnubaba_04 berkata...

hoho..cntik header kak azzey

mummysyafie berkata...

cantik header baru..

ArELeEz berkata...

org pun dah lama xtukar header. boring plak. nanti la nak godek2.

Ardini Humaira berkata...

header baru akak sangat lawa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs