UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 12 Mei 2011

SINGGAH BREAKFAST DI MC'D BANGSAR

~ Family Breakfast Box Set ; RM 21++ dah include tax sume.....

~ Tataraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

~ Inibkn duta MC'D tapi penggemar burger MC'D.....:)


Baru2 ni aku , my hubby n my princess balik kampung. Actually unplanned balik kampung nih. My hubby yang rasa cam teringatkan mak dia plus Mother's Day kan ( balik kampung pada 7/5/2011). Tu yang balik kampung tu.

Kuar umah lepas dah siap2 dalam pukul 8 lebih. Breakfast pon belum. Ingatkan nak breakfast le kaat mana2 onthe way balik tu....tetiba my hubby bagi idea breakfast kat Bangsar. My princess plak teringinkan Set Family Breakfastnya. Terus le menghala ke Bangsar dulu.

First time try Set Family Breakfast nih. Memang not bad. Paling aku sker pancakenya. selain dari hashbrown yang rangup tu. Makan dengan jem anggur n butter. Sedappppppppppppp. Burger2 ni bukan my taste ye.......:)

11 ulasan:

fairus berkata...

cambest je.. :)

syufaa berkata...

lme xmkn mcd..huhu..

Mommy Fara berkata...

lagi suke sarap lempeng kelapa ngan sambal tumis! hahahahah!

mzhany berkata...

sedapnyer...hany suke pancake

rasp berkata...

a'ah...pancake dia mmg yummy...
lamanya tak pekena bekfast McD ermmm

ArELeEz berkata...

tapau la.. bwk balik kampong. hu3..

nasri berkata...

mmg best breakfast kt McD.. tp xsuka orange juice die.. huhu~ tp xleh hari2.. parak duit kluar..huhu~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

mama suka sgt bekpes mcd nieh...

kakchik@ella berkata...

KC pun suka bekfest kat Mekdi

Ardini Humaira berkata...

dni lama tak kua makan2.. huu rindunya nak makan2 kat kfc mekdi pizza

ArELeEz berkata...

apsal xtapau balik kampong? hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs