UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 4 Mei 2011

SAKIT KAKI ...... KENA REST DARI PAKAI HEEL

~ Sesekali pakai platform shoes ni......:)


Pagi ni terpaksa 'lupakan' dulu heel (kasut bertutup penuh) yang aku selalu guna untuk ke office.Sebabnya ???

Kaki aku dah mula bengkak. Sakit. May be terlalu lama guna heel kot. So nak mengelakkan sakit dari berterusan, better aku stop dulu dari pakai heel nih. For this moment, aku just pakai kasut yang agak rendah sikit...tak terlalu tinggi sangat.Yang penting sakit kaki boleh baik cepat.

So, nak berjalan pon tak leh lagi laju2. Kena pelan2 je. Kalau tak, bertambah lagi bengkak kaki ni.

13 ulasan:

misya berkata...

good morning kak azzey ala cian nye kaki bengkak,jangan lupa sapu minyak angin yer,jgn bnyk bergerak

aNaYaNa berkata...

cian k.azzey..yana xdak 1 pun heel..sume wedges jer..xslesa pakai heel..

LYAfrina berkata...

lya mmg lbh suka pakai y flatform tu.. org pgil wedges kan??
kalo pakai high heel, time keje je..kalo jln2 kna pakai y flat..kalo x.. tinggi la lya dr fain

NM02 berkata...

heel yang tapaknye keras mmg tak elok dipakai. kalu b4 ni tak rasa sakit pun, akan datang nnt mesti akan terasa sakit jugak.

better beli heel yang sedap dipijak, yang lebar bukan tinggi runcing.

ArELeEz berkata...

org pakai selipar cap jepun jer.. senang nak panjat rak fail. heh3..

tengkorakemas berkata...

yg atas tu wedges kan?mcm lagi ramai pakai mcm tu sekarang

amirah berkata...

kena jaga2...nnt takut lagi sakit

makdara TERdiva berkata...

saya dah lama tak pakai heel..skrg lebih selesa guna wedges jer.. @ flat shoe kalau nak lari cepat..haha!

DKosongLapan berkata...

kalo mem awok pulak cik azzey....gagah jugak le die pakei...dah betoi2 sakit baghu le nak tuko.....mase tu kalo die ngadu....kene bambu je le dengan awok....hehehehe

meare berkata...

kakak ok lg,kaki sy lg manja.pakai g dinner skejap pn dh ngades2 sakit.jeles tgkorg bleh pakai heel lawa2,huhuhu....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

nak cantek kene saket..
hehehe...

rasp berkata...

smoga cepat2 sembuh...
leh bergaya kembali *ihiks*

Ardini Humaira berkata...

dni dah lama tak pakai heels dni tau kak hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs