UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 9 Mei 2011

SELAMAT PAGI ; MERAH TANDA SEMANGAT DAN BERANI

~ THE RED FAMILY...:p


Selamat pagi Isnin. Walaupun tak cukup rehat ; badan pun rasa penat lagi dek kerana baru je sampaidari kampung malam tadi, tetap juga datang keja pagi ni. Memang semangat nak datang keje agak 'ke laut' sikit.....tapi dah tanggungjawab, so buat je lah.

Jadi apa kata kalau hari ni pakai baju kaler2 yang agak striking sikit....Macam kaler merah. Merah tanda semangat dan juga berani. Biar bersemangat sikit kita nak buat keje pagi ni..:)

Teruskan dengan keje masing2 ye......selamat menjalankan tugas.



P/S: Kalau buat baju raya kaler merah pun cantik kot.....hu3....

18 ulasan:

Izatie berkata...

Selamat Pagi ^___^

aNaYaNa berkata...

morningsss :)

NM02 berkata...

ai pernah buat baju raya kaler merah. amek... mengelip satu umh.. hahaha

ArELeEz berkata...

haip2! dah silver tu silver jer, ek! kang kalau tambah merah, mau ke laut lagik pakcik m'carik kaler. ha3..

wahida berkata...

saya lak mcm mati kutu nak tulis apa bila dah lama tak bukak blog...huhu...

wahida berkata...

klik HB...

D_08 berkata...

ke nak kabo.... satu famili sokong Man United niiiii

MataHati @ MH berkata...

selamat pagi kak azzey

Hanis MY berkata...

selamat hari isnin...:)

fazilzura berkata...

Morning lalink..

zura ni mood nk keje merundum2, rs tody je nak benti keje.. tp ingt lepas dpt gaji benti lew.. x dak motivasi dh nak keje cmpny giles ni .. sejak2 kes zr pitam kene santau last year ..

Mommy Fara berkata...

boleh dpt award family sgt sporting lah!! =)

icee-yah berkata...

betul tu..kena ada gak baju color2 strikiking..kot2 mmod mals-mals..kena pakai:)

icee-yah berkata...

betul tu..kena ada gak baju color2 strikiking..kot2 mmod mals-mals..kena pakai:)

soffya cik bulan berkata...

betul tu. thats y i loikeee merah.hehe

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Solehah berkata...

hehe..btl2, warna main peranan jgk secara tak langsung.

Ardini Humaira berkata...

selamat tengaari kak :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

im also REDS...
but from the other side...
we r rival...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs