UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 9 Mei 2011

NI ENTRY MAKAN2 KE POSING JE?

~ Tunggu order pon sempat posing dulu....

~ My hubby also....

~ Jemput minum ; chinese tea yg free ....

~ I prefer air suam je....


~ Ni kes malas nak masak ; lepas amik my princess balik sekolah terus cari kedai makan.....hu3..

~ Air suam bagus untuk kesihatan hokay

~ Sampai pejam2 mata sebelah nak cari pose yang menarik tu....ha3....

~ Macam ni plak......:P


~ Sudahnya ni jelah yang aku order...nasi putih makan dengan sup kosong......My hubby n my princess order lain. Aku order ni je coz ..dah tak tau nak makan menu apa lagi.......:)



P/S: Dah memang satu family sawan kamera.......apa nak dikata lagi kannnnnnnnnnnnn.......:P

19 ulasan:

Kancilbiru berkata...

makan tu jer ke?? uii diet sakan ni..ekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

posing jgn xposing...
air suam my favv...

eelobor berkata...

ahahaha....lawak jugak azzey nih

fairus berkata...

SAWAN KAMERA TAKPE.. JANGAN SAWAN BEBETUL... :)

makdara TERdiva berkata...

komfom meriah bila 1 family suka berfotogediks :)

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

relevan berkata...

Air suam jerk?!..

Fieza79 berkata...

amboi ceria nya...malas masak kedai la jwb nya kan..sekali sekala ok..sll2 pun jemu...

kakchik@ella berkata...

sawan pun sawan lah. janji bahagia.

Solehah berkata...

order tu ja kak? huhu..

ArELeEz berkata...

makan katne nie?

icee-yah berkata...

biasalah tu sis.bila time amik gambor..makan boleh stop..tgh berckp pun boleh stop..nk amik gmbor punye pasal.hihi

zacky ~786~ berkata...

hehee.. ~
lawak2 laa .. sempat posing2 lg :P

eMMe berkata...

saya baru komen azzey, maaf la, ini je kesempatan yg ada, hahaha...
azzey, ade iras siti elizad, hehehehehe....

wahida berkata...

hah? mkn nasi ngan sup kosong jer? tapi tulah kan azzey...kadang2 kalau kita tak tau nak mkn apa, mmg order mcm tu je lah kan...simple jer...

D_08 berkata...

lappppoooo...sup kosong pun sedap cik azzeyyyyyyy

rasp berkata...

kalo dah blur nak makan apa...
yg sempoi gak yg sedap kan...
best satu famili ada 'sawan' yg sama :)

✿....rossa alina....✿ berkata...

wahhh...husband akak pandai posing..kekekeke.. ;p

mekchu berkata...

uishhh kalo mekchu konpem tak kenyanggggggg... tak pernah order air kosong semata mcm tu lagi.. hehehe.. kesian erk tak selera...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs