UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 2 Mei 2011

UPDATE PETANG NI ....

Dalam 1-2 hari ni agak kurang update blog. Bermula dengan 'kebusyan' kat office...kemudian ada teteamu plak datang umah hari Rabu sampai Jumaat lepas. Actually my mum dan adik2 datang umah coz my SIL nak lapor diri kat Putrajaya. Dapat keje government...Alhamdulillah rezeki kannn.....

Then hari Sabtu mula cuti.....besele kalau dah cuti ; banyak keje nak dibuat. Pagi sabtu lepas kemas2 umah aku ke Pesta Buku kat PWTC. Petangnya balik dah penat. Mana nak update bagai......

Semalam , memang badan tak berapa sihat. Sakit2 badan je ; langsung aku tak update. Bukan tak de mud tapi kesihatan tak mengizinkan. Sampailah sekarang ni .....baru sekarang rasa okay sikit. Ni pun dah petang. So, selamat petanglah untuk korang sume ye......

Petang ni ke mana? Aku plan nak pusing2 Putrajaya. Cari port baekkkkkkkkkkkkk punya. Boleh ambik gambar.....heh3....

4 ulasan:

zacky ~786~ berkata...

bergambar.. :) i like

Izan Ishak berkata...

jalan2 sambil bergambar ye kak... yelah, cuti2 ni lah nak brjalan2 ye~

aNaYaNa berkata...

hepi petang k.azzey..semoga sht2 jer sokmo..amik angin putrajaya besnyer...:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

nanti ceroi trun putrajaya kite pusing2 yew...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs