UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 28 Mei 2011

BOLEH SENYUM LEBAR NI....DAPAT BE


Orangkata rezeki jangan ditolak ; musuh jangan dicari. Setelah lama menanti ; setelah lama juga rehat dari berblogging ....mud blogging tak menentu coz busy dengan keje2 di unit baru.....

Tapi bila cek Nuffnang hari ni ; alhamdulillah ada le 1 BE yang sedang menyinggah. Mintak2 lama le BE ni dok kat dalamblog ni. Dan harap2 En Nuffnang lebih bermurah hati untuk menambahkan lagi BE kat blog nih.

Time kasih ye kengkawan yang selalu datang ke blog ni. Kehadiran korang memang dihargai dan sangat dialu2kan. Terima kasih untuk En Nuffnang sekali lagi....:)

10 ulasan:

Izatie berkata...

Bestnyeeeee dapat BE :))

Ati Masrif berkata...

salam azzey

kita ada 2 be
dan 6 me

alhamdulillah...hehe

mzhany berkata...

hihihi...
sama sama azzey...

jeBateja berkata...

rezeki tu...jgn lupa pas kat kawan2 sket...ahakz

Miecyber berkata...

Omedetou gozaimasu...

Shopping bayar pakai handphone

Citarasa Rinduan berkata...

bila nak gader2 azzey..???

ibnubaba_04 berkata...

kak zi..sy x pandai nk men nuffnang..huhu

amirah berkata...

waa..tahniah azzey

ArELeEz berkata...

org ade 8, noks..! la3..

Ardini Humaira berkata...

whoaaa seronoknya kak! dni tak bukak2 dah akaun BE tu sebab dah berbulan tade BE sobss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs