UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 29 Mei 2011

DAH SAMPAI KAMPUNG ; PIKNIK KAT LAMAN UMAH

Memang citer ni dah agak lama.....tapi tak le sampaimakan tahun. Tapi tak kira aku nak update juga. Masa awal bulan 5 hari tu aku balik kampung. Kalu masih ingat lagi entry Singgah Breakfast di Mc'D Bangsar. Masa tulah aku balik kampung.

Lepas breakfast terus je balikm kampung. Dalam pukul 11 lebih dah sampai kampung.Cuaca panas sangat masa tu. So piknik le kat laman umah my MIL.....




~ Cak!

~ Artistik le kunun ; amik gambor kat celah2 cawan plastik ni ha....actually masa ni panas sangat. Tak boleh dok dalam umah.....my princess asyik mengeluh je.....

~ My MIL yang baru je pegang pencakar sampah tu nak bersihkan laman umah. Tapi tak jadi coz my hubby tak kasi,. Kang buat dia penat je.....


~ Lepak2....sembang2.....minum2....dan posing2.....:P

~ Ni masa baru sampai kat umah my MIL, rehat dulu kat luar umah coz panas. Gambor tunggang terbalik.Lantak lah ek....:)

~ Asyik le tu kunun....heh3....


~ Hu ...hu...

~ Inilah umah my MIL


~ Yang nampak bumbung kat hujung tu bengkel ; my hubby dulu buat bisnes sendiri kat sini sebelum kami pindah dok kat Kajang.

~ Candid......

7 ulasan:

fairus berkata...

wah.. bestnya lepak bersantai...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

posing sakan eh...
hehehe...

ieda berkata...

lepak2 picknik kat laman rumah nie lebih best dikk .. petang2 nyamann je rasa .. nak2 kalau kat kg nie kan :)

siap posing2 celah pokok layie ekkeke :))

eiela berkata...

bestkan bersantai depan rumah bawah pokok. berangin je.

Latest Entri :
Monday Blues

D_08 berkata...

bestnye lepak luo ghumah ...kalo ade pangkin ni lagi best cik azzey

Miecyber berkata...

Bestnyer lepak...

Gajah Liar.Part 3

ArELeEz berkata...

entry nostalgia nih. he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs