UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 31 Mei 2011

RAINING AGAIN.....

It's raining again......pagi2 masa nak kuar dah nampak cuaca tiba2 mendung je. Malas nak drive ; aku intak my hubby anto aku ke office. Naik motor lagi cepat sampai. Nasib baik sempat sampai ke office sebelum hujan makin lebat.

Sejuk je pagi nih. Indahnya rasa kalau cuaca sejuk pagi ni sampai ke petang nanti. Tapi sume dalam ketentuan-Nya. Bila tiba masa sang metari akan menampakkan sinarnya. Sinar yang memberi banyak manfaat untuk semua manusia di dunia ini.....alhamdulillah.

10 ulasan:

rasp berkata...

kalo dok rumah, best tarik selimut kan hehehehe

qemaishak berkata...

Cuaca panas nau sekarang ni, sesekali hujan sejuk je rasa..

Sharinginfoz berkata...

nasib baik tak kena hujan ya

ArELeEz berkata...

kat sini xujan. +, dah 2-3 hari ujan turun secara segan2 jer..

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum..lama tak singgah blog yg unik nie..

semoga tuan belog ceria2 selalu ya

Ardini Humaira berkata...

sni malam2 ujan..

p/s; dni ngah final exam kak tak sempat ber BW hehe

D_08 berkata...

ok le camni cik Azzey...sejok sikit......

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

mendung akak wat mate kite pon mendung...`

Mommy Fara berkata...

mcm dah lama tak dgr cite dr blog nie ye? semakin glamer lak tuan blog. ehem....

kiesya berkata...

hujan rahmat la agaknye tu =)

senang2 lawatlah ye...

duniakiesya.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs