UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 1 Jun 2011

TAK TAU NAK MAKAN APA?

Gambar tuan tanah wajib ada ; sory le kalau tak de kene -mengene ngan entry...:)

.....Ada orang sker makan nasi lemak daun pisang cam gini

Ade ke pagi2 ni yang dah kering idea ; tak tau nak makan apa.......Besele kan, kadang2 memang macam tu. Selera tetiba je cam tak berapa nak makan. Faktor umur pon may be juga .....faktor tekanan keje pon boleh jadi juga...dan faktor kewangan pon menyumbang gak tu....he3...

Apa2 pon terpulang le pada diri masing2 nak pilih makanan. Asalkan tak membazir sudah. Kalau tak selera nak makan maybe minum je. Kalau tak selera juga nak minum.........ajak member keluar dan belanja memeber makan pon okay kot.....:P


P/S: Dah 1 Jun hari ni. Dah setengah tahun kita di dalam tahun 2011. Cepat je rasanya

7 ulasan:

Kancilbiru berkata...

wahh posing baikk punya..ala2 model gitu..hehehe

lama dah tak makan nasi lemak daun pisang..susah sangat nak jumpa kat sini..kat kedah semua ada..sini jer kureng sikit...alahai..

fairus berkata...

Nasi lemak daun pisang.. Ada yang best, ada yang tak best.. :)

ArELeEz berkata...

org b/fast makan kuih 5 ketul. dasat x? dasat x? ha3..

Princess Nur berkata...

tk berapa selera sebab demam..huhu

NM02 berkata...

semakin giler ngan roti cheese.. huh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

pic tuan tanah memang mcm tue...
hehehe...
selalu pose...
makan nasi lemak???
bile eh ceroi makan last???
hehehe...

amirah berkata...

relevan apa gambar tuan tanah --- mengenangkan nak makan apa/..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs